Uygur kardeşlerin tiyatro günü!

Süheyl Uygur-Behzat Uygur kardeşler, tiyatro oyunları için gittikleri Duru Tiyatro'da basının sorularını yanıtladı. Uygur kardeşler tiyatronun kendileri için önemini anlattı.

ozan
13 Kasım 2023 - 09:32
Magazin

Süheyl Uygur-Behzat Uygur kardeşler, tiyatro oyunları için Watergarden İstanbul içerisinde bulunan Duru Tiyatro’da objektiflere yansıdı. "Süt Kardeşler" adlı tiyatro oyunlarıyla büyük beğeni toplayan kardeşler, tiyatro sahnelerinin kendileri için vazgeçilmez olduğunu ve şu anda televizyona dönmek istemediklerini belirtti.

23-11/13/behzat-uygur-suheyl-uygur-1-1699857365.JPG

'Tiyatro Bizim İçin Tutku'

Behzat Uygur, "Tiyatro bizim için bir tutku, tiyatro sahnelerini çok seviyoruz. 'Süt Kardeşler' oyunumuz büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin birçok ilinde sahne alacağız. Turnemiz devam ediyor. Sosyal medyada bize gitmediğimiz şehirler için talepler geliyor, özel mesajlar atılıyor. Biz de onları kırmamaya çalışıyoruz. Bu ilgiden dolayı çok mutluyuz" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin