Teşkilat 83. Bölüm Neslihan gerçekleri öğrendi! Peki Ömer'in şüpheleri gerçek mi?

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 83. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 83. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 84. bölümünde neler olacak? Teşkilat 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
13 Kasım 2023 - 09:30
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, dün akşam seksen üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat, yeni sezonda kadroya dahil olan oyuncuları, yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

TEŞKİLAT 83. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in Horus’un planından bir adım önde olmasıyla işler Gökhan’ın istediği gibi gitmedi. Başarılı geçen operasyonun ardından ekip karargaha ellerinde bir kısmı yanmış da olsa Şirket’e ait belgelerle döndü. Neslihan sonunda Gökhan’ın gerçek yüzünü gördü. Gökhan’ın Bulgaristan’daki hücre evindeki hain planını, Neslihan’ın elinden gerçekleştirmek istemesi Neslihan için büyük bir darbe oldu. Ekibe karşı kendini sorumlu hisseden Neslihan istifa etmek istese de Ömer buna engel oldu. 

23-11/10/cns_0432.JPG

Belgelerin incelenmesiyle ele geçirilen sonuçlar devletin üst düzey kademeleriyle paylaşıldı ve karşı hamle yapılması kararlaştırıldı. Şirket’in yeni bir Balkan ve Avrupa haritası hayaline ilk darbe Kosova ile yapılacak olan İHA anlaşmasıydı ancak Kosova Savunma Bakanı’nın kızının kaçırılmasıyla imza süreci zora girdi. Duruma el koyan ekip kızı kurtarmak için harekete geçti. 

23-11/10/cns_2959.JPG

Scarlett araya girerek Şirket tarafından cezası kesilen Gökhan için ikinci bir şans istedi. Eline geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Gökhan, tüm kozlarını öne sürdü. Gökhan, Ömer’in karşısına geçmişini çıkarıp ondan kurtulmayı hedeflese de istediğine bir türlü ulaşamayınca son hamlesini yaparak Ömer’i büyük bir ikileme sürükledi. Diğer yanda ise Neslihan, Gökhan’a karşı sessiz kalmayarak onu resmi bir görüşme çerçevesinde konutuna davet etti. Neslihan’ın sözlerine karşılık Ömer’in hayatına dair imalarda bulunan Gökhan’ın hamlesiyle Neslihan büyük bir şok yaşadı. Tüm bu yaşanan gelişmeler sonucunda vaktin de daralmasıyla Neslihan görevinden istifa etmeye karar verdi.

23-11/10/cns_1821.JPG

Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin