Valeria 3. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

Netflix'in popüler İspanyol dizisi Valeria'dan haber var! 3. sezon ile ilgili karar açıklandı! Detaylar...

Valeria ve arkadaşları bir kez daha geri dönecek mi? Sorunun cevabı artık belli!

Elísabet Benavent'in sevilen roman serisinden ekrana uyarlanan İspanyol yapımı Netflix dizisi "Valeria"nın geleceği belli oldu. İlk sezonu 08 Mayıs 2020, ikinci sezonu 13 Ağustos 2021'de yayınlanan dizinin bir kez daha geri döneceği duyuruldu.

VALERIA 3. VE FİNAL SEZONUYLA GERİ DÖNECEK!

Bir de önemli not; 3. sezon onayını cebine koyan Valeria'nın bu dönüşü bir son olacak! Dizinin 3. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak ve hikaye tamamlanacak.

Final sezonunun hangi tarihte yayınlanacağı henüz belli değil. Sezonun önümüzdeki bahar ya da yaz döneminde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

21-11/02/valeria-dizisi-karakterleri.jpeg

Hem yaratıcılık hem evlilik krizi yaşayan bir yazarın, kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınarak onlardan destek almasıyla gelişen olayları yansıtan Valeria'nın 2. sezonunda; dört arkadaşın, her birinin kariyerini ve aşk hayatını etkileyecek önemli karar süreçlerinde birbirlerine hem destek olmasına hem de moral vermesine tanıklık etmiştik.

Uyarlama senaryosu María López Castaño tarafından kaleme alınan Valeria'nın başrollerini paylaşan Diana Gómez (Valeria) ve Maxi Iglesias'a (Victor) eşlik eden isimler şöyle: Silma López (Lola), Paula Malia (Carmen), Teresa Riott (Nerea), Ibrahim Al Shami (Adrián), Juanlu González (Borja)

Plano a Plano yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını ise senaryoyu uyarlayan María López Castaño üstleniyor.

21-11/02/valeria-3-sezon-izle.png

Valeria'nın 3. sezon onayının duyurulduğu kısa videoya hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Valeria" (Netflix) 3. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin