Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanında zor karar

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Vatanım Sensin bu akşam 13. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Vatanım Sensin dizisinin nefes kesici sahnelere sahip 13. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
26 Ocak 2017 - 18:47
Yeni Bölüm

Vatanım Sensin yeni bölümü 13. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu bir bölümle, izleyicisiyle buluşacak Vatanım Sensin'in 13. bölüm fragmanları yayınlandı.

17-01/26/1.jpg

Geçtiğimiz bölümde Hilal'in idamını engellemesi için Eşref, Vasili'nin oğlu Leon'un kaçırmıştı. Eğer Hilal'i idam ederse oğlunu bir daha göremeyeceğini vurgulayan bir not yollayan Eşref, planında başarılı oldu ve Cevdet kızı Hilal'i ipten kurtardı. Cevdet bu sefer daha zorlu bir göreve çıktı. Milli Ordu'nun ihtiyacı olan Yunan silahları için Cevdet Tevfik'i kaçırıyor. Tevfik'in başına silah dayayan Cevdet  Tevfik'i vuracak mı?

Vatanım Sensin 13. Bölüm Fragmanı

Yıldız'ın isteğine bakmadan kızını Mustafa Sami ile evlendirmek isteyen Azize, Vatanım Sensin'in 13. bölüm fragmanında Yıldız Mustafa ile evlenirken, Azize'nin evi basılıyor. imkansız Leon Yıldız aşkı filizlenmesinirken, Leon engel bu evliliğe engel olabilecek mi?

Vatanım Sensin 13. Bölüm 2. Fragmanı

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi ünlü isimlerin paylaştığı ekranlarda fırtına gibi esen, Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Vatanım Sensin'in 13. bölümü bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak. Cevdet Tevfik'in ihanetine ne tepki verecek? Azize kızını bu mantık evliliğine mahkum edecek mi? Düşmanı vatanlarından atmak isteyen müdafacılar silahlara ulaşabilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası bu akşam Vatanım Sensin'de!

17-01/26/2.png

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin