Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları bu kez başka bir proje için yeniden bir arada!

Kanal D'de yayınlanan ve geçen sezon ekranlara veda eden Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları bu kez başka bir proje için bir araya geliyor.

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 16:24
Magazin

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz gibi genç yeteneklerin de kadrosunda olduğu Kanal D'nin Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları, yeni bir proje için bir araya geliyor. 

Geçtiğimiz sezona kadar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenerek adından sıkça söz ettiren Vatanım Sensin dizisinin ekibi yeniden buluşacak. 

19-01/04/vatanim-sensin.png

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesiyle 2016 yılında yayın hayatına başlamış ve büyük bir hayran kitlesi elde etmişti. 

19-01/04/vatabum.png

Sözcü’nün haberine göre, ‘ÇEV Sanat Genç Yetenekler’ projesi bir konserle 10. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Konserde birçok müzisyen aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanıyor. Cihat Aşkın, Fazıl Say, Bülent Evcil ve İbrahim Yazıcı’nın aralarında bulunduğu Sanat Kurulu tarafından seçilen ve ÇEV Sanat tarafından eğitim desteği verilen Türkiye’nin en yetenekli gençleri, 7 Ocak Pazartesi akşamı Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Film müziklerinin seslendirileceği konserde, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner, Pınar Deniz ve Kubilay Aka üstün yetenekli genç müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin