Oyuncu Deniz Çakır'ın Ceren Damar ile ilgili paylaşımı tepki çekti!

Şimdilerde Vurgun dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Deniz Çakır, canice öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili bir paylaşım yapınca eleştiri yağmuruna tutuldu.

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 16:38
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır, oyunculuğu dışında duruşu ve yaşamıyla da oldukça dikkat çeken bir isim. Yaşanan olaylar üzerine verdiği tepkilerle adından söz ettiren Deniz Çakır, vahşice öldürülen Ceren Damar'ın fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden olaylı ayrılığının ardından şimdilerde Vurgun dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Deniz Çakır, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olan Ceren Damar'ın vahşice öldürülmesi konusunda sessiz kalmadı ve bir paylaşım yaptı. 

19-01/04/deniz-calir.png

"Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı politikalarınızla, her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiiği dizilerinizle GURUR DUYUN!!! Genç bir kadın öldürüldü.. Elini kolunu sallaya sallaya üniversitelere silah sokulabiliyor. Gurur duyun genç bir akademisyen öldürüldü.. Bir üniversitede!!" notunu yazarak, okulun öğrencilerinden cani Hasan İsmail H. tarafından katledilen akademisyeni anarken, Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in Barış için Akademisyenler’e yönelik söylediği sözleri hatırlattı. 

Oyuncu Deniz Çakır, öğrencisi tarafından, kopya çekerken yakalayarak tutanak tuttuğu "bahanesiyle" öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili bu paylaşımındaki sözlerinden sonra kimi takipçilerinden eleştiri aldı. Bazı kullanıcılar Çakır'ın oynadığı dizilerde silah kullandığı sahneleri paylaşırken bazıları da Deniz Çakır'ın paylaşımını destekledi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin