4 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları! Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle kaçıncı sırada?

04 Ocak 2019 Cuma reytingleri belli oldu. Günün en çok izlenen yapım ve programları hangileri oldu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
05 Ocak 2019 - 11:23
Reyting

04 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programı hangisi oldu?

Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım gibi birçok dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi TRT'nin Payitaht Abdülhamid'i oldu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

04 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/05/4-ocak-2019-total-reytingler.jpg

04 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/05/4-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN EKRAN PERFORMANSI

"Bir daha bana bir hediye alacağınız vakit bu topraklarda üretilmiş bir şey seçin!" TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #PayitahtAbdülhamid etiketinin kullanıldığı 68. bölümü ile geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını arttırdı ve AB'de 2.; totalde ise 3. sırada kendine yer bularak başarılı bir haftayı geride bırakmış oldu.

AB'de geçen hafta İstanbullu Gelin'in hemen ardında yer alan dizi bu hafta da AB'de zirveye çok yaklaştı. Rakiplerinin yeni bölümünün yayınlanmamasını fırsat bilen yapım total sıralamada ise uzun aradan sonra ilk kez bu kadar üstlere çıkabildi.

19-01/05/payitaht-abdulhamid-68-bolum-fotograf.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAR NASIL?

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber tüm kişilerde günü zirvede tamamlarken Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü listenin 2. sırasına adını yazdırdı.

AB'de zirvede yine Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken; bu haber bülteninin ardından yayına giren Türk sineması Organik Aşk, atv'nin yabancı sineması Labirent Alev Deneyleri ve tekrar bölümüyle ekranlarda olan bir başka dizi Jet Sosyete üst sıraları paylaşan yapımlar oldular.

"Payitaht Abdülhamid" 69. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin