Carmen Sandiego dizisinin fragmanı yayınlandı! Carmen Sandiego konusu ve başlangıç tarihi!

Netflix'in yeni animasyon dizisi Carmen Sandiego 18 Ocak'ta izleyiciyle buluşuyor. Dizi için ilk fragman yayınlandı.

Herkes, "Carmen Sandiego nerede?" diye soruyor, ancak "Carmen Sandiego kim?" diye soran yok! Kırmızı giysili efsanevi kadın, yeni uluslararası suçlar işlemek ve geçmişine göz atmak için geri dönüyor...

CARMEN SANDIEGO 1. SEZON BAŞLIYOR!

Geçtiğimiz ay içinde klasikleşmiş animasyon dizisi "Carmen Sandiego"un yeni versiyonunun başlangıç tarihini 18 Ocak 2019 Cuma olarak duyuran Netflix, dizi için resmi fragmanı da paylaştı.

"CARMEN SANDIEGO" KONUSU

Fragmana bakılırsa yeteneklerini iyilik yapmak için kullanan usta hırsız Carmen Sandiego, dünyanın en paha biçilmez eserlerini çalmaya hazırlanmak gibi kötü emelleri bulunan V.I.L.E. isimli organizasyonun bu planlarını bozmak için onlardan hızlı davranmak zorunda!

19-01/05/carmen-sandiego-netflix.jpg

Jane the Virgin'in yıldız oyuncusu Gina Rodriguez'in ana karakteri seslendireceği dizide Finn Wolfhard (Stranger Things, It), Carmen'in baş yardakçısı ve arkadaşı Player karakterine sesini verecek.

1980'li yılların popüler bilgisayar oyunu serisi "Where in the World Is Carmen Sandiego?" ile ortaya çıkan ve daha çok PBS'te 1991-1995 yılları arasında Greg Lee'nin sunduğu yarışma programı ile bilinen Carmen Sandiego'nun bu yeni ve farklı versiyonunun ilk sezonu 22'şer dakikalık 20 bölümden oluşacak.

19-01/05/carmen-sandiego-dizisi-posteri.jpg

Houghton Mifflin Harcourt ve DHX Media ortaklığında hazırlanan yapımda Duane Capizzi (The Batman) yardımcı baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor.

Baş yapımcı koltuğunda CJ Kettler (The Tick), yapımdan sorumlu yönetici konumunda ise Caroline Fraser bulunuyor.

Carmen Sandiego | Resmi Fragman (Türkçe Dublaj):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin