Swamp Thing dizisinin oyuncu kadrosuna Westworld'den transfer!

DC Universe dijital yayın platformunun yeni dizilerinden Swamp Thing'in oyuncu kadrosuna Leonardo Nam dahil oldu.

İlk dizisi Titans ile dikkat çekici bir başarı yakalayan yeni dijital yayın platformu DC Universe'in sıradaki dizilerinden "Swamp Thing"in oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Son olarak HBO'nun popüler bilim-kurgusu Westworld'de Lutz karakteriyle karşımıza çıkan aktör Leonardo Nam tekrar eden bir rolle Swamp Thing'in oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"SWAMP THING" KONUSU

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing çizgi romanının uyarlaması olan yapımın konusuna kısaca bakmak gerekirse;

Senaryosu Mark Verheiden ve Gary Dauberman tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; üstün empati yeteneğine sahip bir doktor olan Abby Arcane'in (Crystal Reed), doğup büyüdüğü Louisiana'daki küçük bir kasabada ölümcül bataklıktan doğan bir virüsü araştırırken; bataklığın mistik ve korkunç sırları sakladığını ve artık kimsenin güvende olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

19-01/05/swamp-thing-dizisi.jpg

Nam dizide, Abby ile aynı kurumda çalışan CDC'nin (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) eşcinsel uzmanı Harlan Edwards karakterine hayat verecek.

Westworld'ün laboratuar teknisyeni Felix Lutz karakteriyle tanıdığımız Nam yakın geçmişte The Flash ve Disjointed gibi dizilerde konuk oyunculuk yapmıştı.

19-01/05/leonardo-nam-1546710508.jpg

SWAMP THING OYUNCU KADROSU

Crystal Reed dışında Maria Sten, Virginia Madsen, Jennifer Beals, Will Patton, Andy Bean, Derek Mears, Kevin Durand, Henderson Wade, Ian Ziering ve Jeryl Prescott dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler.

İlk bölümün yönetmen koltuğunda da oturacak olan Len Wiseman ile birlikte James Wan, Mark Verheiden, Gary Dauberman, Michael Clear projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşuran isimler.

SWAMP THING 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

James Wan'ın Atomic Monster'ı ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Swamp Thing 2019 senesi içinde, muhtemelen sene ortası ya da sonlarına doğru izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin