Goliath 3. sezon oyuncu kadrosu tamam gibi!

Amazon'un hukuk draması Goliath'ın 3. sezonunda izleyicileri yepyeni bir hikaye bekliyor. Goliath 3. sezon oyuncu kadrosuna takviyeler ise devam ediyor.

Geçtiğimiz ay içinde yeni sezon onayı alarak hayranlarını sevindiren Amazon'un hukuk-gerilimi "Goliath"ın 3. sezon oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

3. sezon oyuncu kadrosuna; Dennis Quaid (The Day After Tomorrow), Amy Brenneman (The Leftovers), Beau Bridges (Homeland), Griffin Dunne (House of Lies), Sherilyn Fenn (Twin Peaks: The Return) ve Shamier Anderson (Destroyer) gibi isimlerin ardından Illeana Douglas da (Funny Ladies) katıldı.

19-01/05/goliath-billy-bob-thornton.jpg

"GOLIATH" 3. SEZON HİKAYESİ

Goliath'ın yeni sezon hikayesinde; eski bir arkadaşının beklenmedik ölümü Billy McBride'ı (Billy Bob Thornton) kuraklık ile boğuşan Central Valley'de yeni bir davaya götürürken milyarder bir çiftlik sahibi (Dennis Quaid) ve onun kız kardeşi (Amy Brenneman) ile karşı karşıya getirecek.

Billy ve ekibi gerçeğin peşine düştükçe eski düşmanlar ve kişisel problemler eşliğinde işler karmaşık bir hal alacak.

Tekrar eden bir rolle oyuncu kadrosuna dahil olan Douglas'ı dizide bir çeşit loto oyunu olan keno bağımlısı kumarbaz Rita karakteriyle izleyeceğiz.

19-01/05/illeana-douglas-foto.jpg

Rita ile Billy'nin yolları kesişmesiyle birlikte Rita, Billy'e yerel bir dedikodu hakkında bazı bilgiler verecek.

GOLIATH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Goliath'ın 3. sezon bölümleri 2019 senesi içinde Amazon'da izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin