Goliath'a 3. sezon onayı çıktı! Yeni sezonda sürpriz isimler rol alacak!

Amazon'un kaliteli işlerinden Goliath dizisine resmi 3. sezon onayı çıktı. Goliath 3. sezon detayları...

Amazon'un hukuk draması "Goliath" takipçilerinin yollarını gözlediği haber sonunda geldi!

GOLIATH 3. SEZONU İLE DEVAM EDECEK!

Dijital yayın platformu Amazon; David E. Kelley ve Jonathan Shapiro ikilisinin arkasında olduğu dizisine resmi 3. sezon onayını verirken yeni sezon ile ilgili bazı detayları da paylaştı.

GOLIATH 3. SEZON OYUNCU KADROSU

Yeni sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu:

- Dennis Quaid (The Day After Tomorrow)
- Amy Brenneman (The Leftovers)
- Beau Bridges (Homeland)
- Griffin Dunne (House of Lies)
- Sherilyn Fenn (Twin Peaks: The Return)
- Shamier Anderson (Destroyer)

18-12/12/quaid-ve-brenneman.jpg

Billy Bob Thornton'un başrolünde yer aldığı Goliath'ın ilk iki sezonunda ekipte yer alan Lawrence Trilling (Parenthood) yeni sezonda showrunner olarak görevine devam edecek.

GOLIATH 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki üçüncü sezonda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Eski bir arkadaşının beklenmedik ölümü Billy McBride'ı (Thornton) kuraklık ile boğuşan Central Valley'de yeni bir davaya götürürken milyarder bir çiftlik sahibi (Quaid) ve onun kız kardeşi (Brenneman) ile karşı karşıya getirecek.

Billy ve ekibi gerçeğin peşine düştükçe her zamanki gibi işler karmaşık bir hal alacak.

18-12/12/goliath-foto.jpg

Goliath'ın oyucu kadrosunda ayrıca Nina Arianda (Patty Solis-Papagian), Tania Raymonde (Brittany Gold), Diana Hopper (Denise McBride), Ana de la Reguera (Marisol Silva) ve Julie Brister (Marva Jefferson) gibi isimler yer alıyor.

Trilling ile birlikte Geyer Kosinski (Fargo), Jennifer Ames ve Steve Turner (Boardwalk Empire) yapımın yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

GOLIATH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Amazon Eş Başkanı Vernon Sanders yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Prime Video abonelerimiz Goliath'ın ilk iki sezonunu sevdi. Bu etkileyici ve sürprizlerle dolu dizinin yeni sezonunu onlara getirebileceğimiz için çok heyecanlıyım. Billy Bob ve diğer isimlere katılan bir dizi olağanüstü yıldız, hayranları üçüncü sezonda nelerin beklediği konusunda heyecanlandıracak."

18-12/12/goliath-fotograf-1544626849.jpg

Goliath'ın yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak. Resmi prömiyer tarihi ve sezonun bölüm sayısı ilerleyen dönemde duyurulacak.

"Goliath" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin