"Muhteşem İkili final mi yapacak? sorularına yanıt Barca'dan geldi!

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yeni dizisi Muhteşem İkili hakkında medya kulislerinde bir süredir dolaşan "Muhteşem İkili final yapacak" iddialarına, Muhteşem İkili'nin Barca'sı İbrahim Çelikkol'dan geldi. Muhteşem İkili final mi yapıyor? İşte o yanıt..

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 17:40
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yeni dizisi Muhteşem İkili hakkında medya kulislerinde bir süredir dolaşan "Muhteşem İkili final yapacak" iddialarına, Muhteşem İkili'nin Barca'sı İbrahim Çelikkol'dan geldi. Muhteşem İkili final mi yapıyor?

18-12/12/mkc-ve-barca.png

Sevilen oyuncular Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Kanal D dizisi Muhteşem İkili dizisi hakkında bir süredir ısrarla çıkan erken final dedikoduları daha önce Milliyet yazarı Sina Koloğlu tarafından köşe yazısıyla yalanlanmış, Koloğlu konuyla ilgili olarak: 

Muhteşem İkili’nin beklenen izlenme oranını almadığı ve  erken final yapacağına dair yazılar çıktı. Sordum, “Nedir durum diye?” Şöyle bir yanıt aldım: “Nereden çıktı? Herhangi bir sorun yok, memnunuz.” Baktım duruma kan testi sonucuna; demir eksik ve kan şekeri yüksek gibi geldi. Takviye lazım... Bu arada diziye yeni bir karakter gelecek, gizemli bir kadın...

Ayrıca Ahsen karakteriyle Şive Şenözen'in dahil olduğu diziye şimdi de Ahsen'in annesi rolüyle bir oyuncu daha dahil olacak. Yeni bir karakterin daha diziye dahil olması, dizinin biteceği yönündeki dedikodulara son noktayı koyuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin