Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer final yapma kararı aldı! Ne zaman bitecek?

Nurşah
12 Aralık 2018 - 17:28
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz gibi sevilen isimlerin yer aldığı diziden beklenmedik bir iddia geldi. Mehmetçik Kutlu Zafer final yapacak!

18-12/12/mehmetcik-kutlu-zafer-final-ne-zaman.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor!

Adolftay isimli Instagram hesabının paylaştığı bilgiye göre sevilen dizide final çanları çalıyor. Geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kut'ül Amare adını taşıyan dizi, yeni sezonda Mehmetçik Kutlu Zafer adını almıştı. Televizyon ekranlarının sevilen tarihi dönem dizisi dün akşam ekrana gelen 26. bölümle izleyicilerini ekran başına kilitlemiş, AB grubunda 13. total grubunda ise 16. sıraya yerleşmişti...

18-12/12/mehmetcik-kutlu-zafer-final.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer final yapacak haberleri ise dizinin hayranlarına büyük bir üzüntü yaşattı. İddialara göre sevilen dizi 8 hafta sonra yani yayınlanacak olan 33. bölüm ile birlikte final yaparak ekranlara veda edecek! Merakla beklenen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin