Söz dizisinde Kopuk ve Yavuz'un hayatı tehlikede!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal'ın yer aldığı, Star Tv'nin sevilen dizisi Söz'de nefes kesecek anlar yaşanacak. Kopuk ve Yavuz'un canı tehlikeye girecek. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 17:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal'ın yer aldığı, Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Söz'de, Kopuk ve Yavuz'un hayatı tehlikeye giriyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Söz, nefes kesecek bir bölümle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Söz dizisinin 64. bölüm tanıtımı yayınlandığı anda izleyicileri heyecanlandıran gelişmeler yaşanacak.

18-12/12/soz-dizisi-64.png

Söz dizisinin son bölümünde, canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar ararken Derya'yı karşısında görünce geri çekilmesi gerektiğini anlamıştı çünkü Derya, Yavuz'un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanıyordu. Tarık'ın geri çekilmesiyle görevi Sami devralmış, Yavuz için Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmişti.

Bombalı saldırının faili olan Şero'nun peşinde olan Karabatak ise tam yakalayacakken Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenmiş ve kendini belli etmeden planın detaylarını öğrenmeye karar vermişti. Tim, Karabatak'tan gelen haberle harekete geçerken, hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşmüştü.

Söz dizisi 64. bölümde neler olacak?

18-12/12/soz-64-b.png

Albay Erdem’in komutasında olan Tim, görevine sıkı sıkıya sarılıyor. Kopuk ile Yavuz bir grup adamın arasına giriyor. Bu adamların hepsini perişan ediyorlar. Nazlı, Ateş’i soruyor ve olanlardan habersiz ‘neden gelmedi hala’ diyor. Ateş ise Nazlı ve annesinin intikamını almak için örgüte gizlice sızıyor. Örgüte sızmasıyla çok önemli bilgiler elde ediyor ancak kendi hayatını da çok büyük bir tehlikeye sokuyor. 

Yapımcılığını Tims & B 'nin üstlendiği Söz dizisi 64. bölümüyle 17 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin