When Calls the Heart (Kalp Çağrısı) en çok izlenen bölümüne imza attı!

Hallmark Channel'ın popüler dizisi Kalp Çağrısı, yılbaşı özel bölümüyle kendi reyting rekorunu kırdı.

Janette Oke'un aynı isimdeki eserinden ekranlara uyarlanan Amerika-Kanada ortak yapımı "When Calls the Heart (Kalp Çağrısı)" dizisi yılbaşı özel bölümüyle başlangıcından bu yana en çok izlenen bölümüne imza attı.

WHEN CALLS THE HEART'TAN REYTİNG REKORU!

2013 yılında Hallmark Channel'da başladığı ekran serüveninde beş sezonu geride bırakan uzun soluklu dizinin 25 Aralık gecesi ekranlara gelen "The Greatest Christmas Blessing" isimli özel bölümü üç günlük izlenme oranları ile 4.8 milyon izleyici tarafından takip edildi.

19-01/06/when-calls-the-heart.jpg

Hallmark Channel için dizi kategorisinde şimdiye kadarki en yüksek oranları da getiren yapımın bundan önce en çok izlenen bölümleri 2016 ve 2017 sonunda izleyiciyle buluşan yılbaşı bölümleri olmuştu.

"KALP ÇAĞRISI" KONUSU

1900'lü yılların başında şehirdeki sosyetik hayatını geride bırakıp batıya giden bir kadının, Kanada'nın küçük bir maden kasabasında öğretmenlik yapmaya başlmasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Erin Krakow, Daniel Lissing ve Lori Loughlin gibi isimler bulunuyor.

19-01/06/when-calls-the-heart-6-sezon.jpg

WHEN CALLS THE HEART 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

When Calls the Heart'ın yeni bölümleri 24 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

"When Calls the Heart: The Greatest Christmas Blessing" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin