5 Ocak 2019 Cumartesi reyting sonuçları! Kalk Gidelim haftayı kaçıncı sırada tamamladı?

05 Ocak 2019 Cumartesi gününün reytingleri belli oldu. Günün en çok izlenenleri hangi yapım ve programlar oldu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
06 Ocak 2019 - 11:08
Reyting

05 Ocak 2019 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Günün zirve adayı dizileri Erkenci Kuş ve İkizler Memo - Can'ın yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği bu hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan tek dizi TRT'nin ilgi gören komedisi Kalk Gidelim oldu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

05 Ocak 2018 reyting sonuçları (Total)

19-01/06/5-ocak-2019-total-reytingler.jpg

05 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/06/5-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

KALK GİDELİM'İN EKRAN PERFORMANSI NASILDI?

Ekranların katkı maddesi içermeyen en doğal dizisi sloganıyla yayın hayatını sürdüren TRT komedisi Kalk Gidelim dün akşam 52. bölümüyle karşımızdaydı.

Twitter'da #Aileİçinde etiketinin kullanıldığı yeni bölüm her iki kategoride de 2. sırada yer alarak başarılı bir tablo ortaya koydu. Güçlü rakiplerinin yeni bölümlerinin ekrana gelmemesini fırsat bilen dizi, izlenme oranlarını da oldukça yukarı çekti.

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAMALAR NASIL OLUŞTU?

Total sıralamada Fox Ana Haber Hafta Sonu listenin en üstünde yer alırken; atv'nin Kim Milyoner Olmak İster özel bölümü ve Kanal D'nin ekranlara getirdiği yabancı sinema Herkül Efsane Başlıyor üst sıralarda kendilerine yer bulan diğer yapımlar oldular.

AB'de de Fox Ana Haber Hafta Sonu zirvede yer alırken atv'nin Kim Milyoner Olmak İster özel bölümü ile Güldür Güldür Show'un tekrar bölümü üst sıraları paylaştılar.

"Kalk Gidelim" 53. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin