Elimi Bırakma bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

Nurşah
06 Ocak 2019 - 13:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz gibi iki genç yetenekli oyuncunun yer aldığı aile dram dizisi her hafta pazar akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Elimi Bırakma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bu akşam yok mu? 24. bölüm ne zaman? İşte detaylar...

19-01/06/elimi-birakma-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Elimi Bırakma bu akşam yok mu?

Sevilen dizinin merakla beklenen 24. bölümü bu akşam izleyici karşısında olmayacak. Onun yerinde TRT 1 ekranlarında Yukarı Bak filmi yer alacak. Yabancı sinemanın ardından Elimi Bırakma dizisi saat 21.45'te tekrar bölümü ile TRT 1'de olacak. Elimi Bırakma dizisinin heyecan dolu yeni bölümü ise 13 Ocak 2018 Pazar akşamı saat 20.00'de izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Elimi Bırakma 24. bölüm fragmanı

Azra ile Cenk'in etkileyici olaylarla dolu aşk hikayesini anlatan ve aile olmak temasını işleyen sevilen dizi Elimi Bırakma 24. bölüm fragmanı şimdi sizlerle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin