Vatanım Sensin final tarihi belli oldu! Kanal D'nin sevilen dizisi ne zaman bitiyor?

Kanal D ekranlarında 2 senedir izleyiciler ile buluşan Vatanım Sensin bu sezon ekranlara veda edecek. Uzun süredir finali konuşulan dizinin bitiş tarihi kesinleşti. Final bölümü ne zaman?

Nurşah
24 Nisan 2018 - 14:15
Kültür Sanat

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner ve Onur Saylak gibi yetenekli oyuncuları izlediğimiz bir dönem dizisi olan Vatanım Sensin önümüzdeki günlerde ekranlara veda edecek. İki sezondur Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan dizinin final yapacağına dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Hatta dizinin erkenden bitirilmesi olasılığı bile gündeme gelmişti. Yapılan açıklamalar ile birlikte Vatanım Sensin son bölüm tarihi de netlik kazandı. Dizi ne zaman bitecek?

18-04/24/vatanim-sensin-final-ne-zaman.jpg

Vatanım Sensin final ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde Vatanım Sensin'in Mayıs ayında erken final yapacağına ilişkin söylentiler internet ortamında yayılmış ve dizinin sıkı takipçisi olan izleyicileri de telaşlandırmıştı. Senaryonun ilerlememesi, işlenecek konuların sonuna yaklaşılması ve reytinglerde yaşanan düşüşler bu iddiaları güçlendirmişti. 

Yapılan açıklamalarla birlikte dizinin erken final ile değil de normal şartlarda konuşulan bitiş tarihinde yani sezon sonunda yayınlanacak olan bölümle birlikte final yapacağı netlik kazandı. Yapım firması ve Kanal D arasında yapılan anlaşma şartlarınca erken bitmeyeceği açıklandı. Vatanım Sensin Haziran ayının ilk haftasında yayınlanacak olan bölümü ile final yapacak! Dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin