Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası 3 Mart'ta sinemalarda!

Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli ve Salih Kalyon gibi isimlerin yer aldığı Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası filmi vizyon için gün sayıyor. Peki Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası filminin konusu ne? Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası'nda hangi oyuncular var? Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
21 Ocak 2023 - 09:54
Viral

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi’ filminden kahkaha dolu bir fragman yayınlandı.

23-01/21/temel_01.png

3 Mart’ta vizyondaki yerini almaya hazırlanan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ sinema salonlarda eğlenceli bir Karadeniz rüzgarı estirecek.

23-01/21/temel_05.png

İlk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçen Reşat Hacıahmetoğlu’nun Temel’i canlandırdığı merakla beklenen komedi filmi, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkansız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan Temel’in heyecanlı ve komik macerasını anlatacak.

23-01/21/temel_09.png

Renkli ve zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nda Reşat Hacıahmetoğlu, Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli ve Salih Kalyon rol alıyor.

23-01/21/temel_03.png

‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’, 3 Mart’ta sinemalarda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin