Veda Mektubu'nun 3. Bölümünde Ziya ve Seher arasında dengeler değişti!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Veda Mektubu 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Veda Mektubu 3. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 4. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu 3. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Veda Mektubu 4. bölüm fragmanı izle! Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 3. bölüm izle!

Volkan Usta
14 Mart 2023 - 11:43
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu, 3. bölümü ile ekrana geldi. İşte detaylar!

23-03/14/a02_1236.JPG

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizinin yayınlanan 3. bölümü heyecanlı ve duygusal sahneleri ile yine dikkatleri üzerine çekti.

23-03/14/a02_3244.JPG

Alanur ve Aslı’nın yüzleştiği, Mehmet ve ailesinin tüm yaşananlara tanık olduğu, Seher’in ise gerçek yüzünün ortaya çıktığı o anlar izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizinin final sahnesi de dikkat çekti. Aslı ve Mehmet’in düğün gününde Hatice’nin tüm gerçekleri Aslı’ya açıklaması izleyicinin yeni bölüme dair merakını iyice arttırdı.

23-03/14/a02_2872.JPG

Veda Mektubu’ndan bomba tanıtım!

Veda Mektubu’nun ekrana gelen dördüncü bölüm tanıtımı da sürükleyici bir bölümün sinyalini verdi. Ekrana gelen yeni tanıtımda Mehmet ile evlenmek için annesini karşısını alan Aslı, şok üstüne şok oluyor. Önce Mehmet'in odasında bir küpe bulan Aslı, daha sonra annesi Alanur tarafından tehdit ediliyor. Alanur Aslı'ya eğer Mehmet ile evlenmekten vazgeçmezse, ona veda mektubundan bahsedeceğini söylüyor.

23-03/14/a02_3489.JPG

Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin