Veronica Mars'ın 4. sezonu olabilir!

Kristen Bell'in yıldızının parladığı Veronica Mars dizisi yakın bir gelecekte 4. sezonuyla ekranlara geri dönebilir.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2017 - 09:45
Gündem

Kısa bir süre önce Gilmore Girls'ün ekranda yeniden canlanmasına tanık olduk, sıradaki benzer proje Veronica Mars olabilir mi?

Yakın dönemde Kickstarter'da toplanan bağışlarla film olarak seneler sonra hayranlarının karşısına çıkan Veronica Mars ilerleyen dönemde bu kez dizi formatında yeniden canlanabilir mi? Hatırlanacağı üzere proje için Kickstarter üzerinden sadece bir gün içinde iki milyon dolarlık bağış hedefine rahatlıkla ulaşılmış ve her şey yolunda gidince Veronica Mars'ın filmi 14 Mart 2014'te vizyona girmişti.

Dizinin yıldız ismi Kristen Bell bir süre önce yaptığı açıklamada dizinin yaratıcı ismi Rob Thomas ile birlikte Veronica Mars'ın kısa bir sezon ile geri dönmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını ve bu kez dizi hayranlarından herhangi bir bağış almaksızın bu projeyi hayata geçirmek istediklerini belirtmişti.

ALTI BÖLÜMLÜK KISA BİR SEZON DÜŞÜNCESİ

Geçtiğimiz hafta Televiyon Eleştirmenleri Derneği kış basın turunda iZombie'nin üçüncü sezon tanıtım kampanyası için bulunan Rob Thomas bu konuyla ilgili kendisine yönetilen sorulara cevap verirken olası devam projesinin birer saat süreli altı bölümlük bir sezonla gelebileceğini belirtirken;

"Kristen ile birlikte Veronica Mars'ın altı bölümlük gizemli yeni bir hikayesini ekranlara getirebilmenin bir yolunu arıyoruz. Bunun için bahse girseydim, projenin gerçekleşeceği yönünde bahse girerdim. Sadece ne zaman olacağını bilemiyorum" şeklinde konuştu.

17-01/23/veronic-mars-dizisi.jpg

PROJENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER

Ancak projenin yakın bir zamanda gerçekleşebilmesinin önünde iki engel görünüyor: Bell'in The Good Place dizisi için NBC olan sözleşmesi ve Thomas'ın The CW kanalı için Lost Boys'tan uyarlanan dizi projesi üzerinde çalışıyor olması.

The Good Place'in NBC ekranlarında devam etme ihtimalinin yüksek görünmesi ve Thomas'ın şu sıralar yeni projelerle meşgul olması şimdilik Veronica Mars projesinin biraz geri planda kalmasına neden oluyor. Ancak ikili, Veronica Mars'ı yeni sezonuyla ekranlara getirme konusunda oldukça kararlı.

Çok uzak olmayan bir gelecekte bu projeyle ilgili olumlu gelişmeleri duyacağımızı düşünüyoruz.

'Veronica Mars (2004-07)' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin