Vicky Jones "Run" dizisinin olası 2. sezonu hakkında konuştu!

Merritt Wever ve Domhnall Gleeson'lu HBO dizisi Run'ın ilk sezonu sona erdi. Peki, ikinci sezon olacak mı? Dizinin yaratıcısı konuştu...

HBO'nun kara komedi türündeki dizisi "Run"ın ilk sezonu geride bıraktığımız hafta sonu yayınlanan "Trick" isimli bölümle sona erdi.

İlk sezonunda izleyiciye yedi bölümlük bir serüven sunan yapımın ikinci sezonunun olup olmayacağı şimdilik belirsiz. Dizinin yaratıcı ismi Vicky Jones verdiği röportajda olası ikinci sezonla ilgili soruları cevapladı.

Cevabı en çok merak edilen soru ise yeni sezonun olup olmayacağıydı. Jones "Yazıya dökülmüş bir ikinci sezon senaryonuz mevcut mu ya da şu anda yazıyor musunuz?" şeklinde sorulan soruya "Oh, hayır. Yeni sezon henüz onaylanmadı. Hikayeyi ilerletmeyi ve koşmaya devam etmeyi çok isteriz. Devamı halinde kesinlikle birçok fikrimin olduğunu söyleyebilirim" cevabını verdi.

20-05/26/run-sezon-finali.jpg

Dizide yürütücü yapımcı olmasının yanında sezonun beşinci bölümünden itibaren Laurel karakteriyle oyunculuk da yapan Phoebe Waller-Bridge hakkında övgü dolu sözler söyleyen Jones diziye verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti:

"Phoebe her zaman çok destekleyici oldu. Gerçekten meşgul olmasına rağmen, dizide olmak ve sonuna kadar devam etmek istiyordu. Onun için yazmak benim her zaman bir hayalimdi."

20-05/26/run-hbo.jpg

Run'ın hikayesi; üniversite yıllarındaki sevgilisi Billy Johnson'dan kendisini her şeyi bırakmaya davet eden "Run" yazılı bir mesaj aldığında 17 sene önce yaptıkları anlaşmayı yerine getirmek için onunla Grand Central Terminali'nde buluşan, kendini yeniden keşfetmek isteyen bir kadın Ruby Richardson'ın banliyöde geçen monoton hayatının tepetaklak olmasını konu ediniyor.

İlk sezonun oyuncu kadrosunda Merritt Wever (Ruby Richardson), Domhnall Gleeson (Billy Johnson), Phoebe Waller-Bridge (Laurel), Rich Sommer (Laurence), Tamara Podemski (Babe Cloud), Archie Panjabi (Fiona) gibi isimler yer alıyor.

Run'ın ilk sezon reytingleri vasat seviyede seyrederken kanalın önümüzdeki haftalarda dizinin geleceği hakkında bir karar vermesi bekleniyor.

"Run" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin