Vikings 6. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Bjorn düşmanlarının gerçekte kim olduğunu yeniden gözden geçirir! Vikings 6. sezon 9. bölümde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

History'nin popüler dizisi "Vikings" geride bıraktığımız hafta final sezonunun sekizinci bölümü "Valhalla Can Wait" ile izleyici karşısına çıktı.

VIKINGS 6. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vikings'in yayınlanan son bölümünde; Bjorn zor bir seçimle karşı karşıyadır. Ubbe ve Torvi, yeni topraklar ve belki de eski dostlar aramak için Kattegat'tan ayrılırlar. Oleg'in İskandinavya'yı istila etmeye yönelik hazırlıkları planlandığı gibi devam ederken, Kral Harald baskın yapan akıncı birliklerini soruşturur ve kökenleri ile ilgili şaşkına uğrar.

20-01/29/vikings-6x09-foto2.jpg

VIKINGS 6. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Katheryn Winnick'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 1.02 milyon izleyici ile sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı gösterdi.

Vikings 20 bölümden oluşan 6. sezonunun tamamlanmasıyla finalini gerçekleştirecek.

VIKINGS 6. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Michael Hirst'in senaryosunu kaleme alıp; Daniel Grou'nun (Cardinal) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Resurrection" 29 Ocak 2020 Çarşamba akşamı History ekranlarına gelecek.

Vikings'in yeni bölümleri ayrıca her Perşembe günü saat 11:00'de DMAX internet sitesinde HD ve alt yazılı olarak yayınlanmakta.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/29/vikings-6x09-foto3.jpg

VIKINGS 6. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Ubbe (Jordan Patrick Smith) ve Torvi (Georgia Hirst), İzlanda'dayken bilinmeyen gezginlerle tanışabilirler.

Bjorn (Alexander Ludwig), Erik'in (Eric Johnson) keşif görevinden sonra düşmanlarının gerçekte kim olduğunu yeniden gözden geçirir; bu da onu eski bir düşmanı kendisine katılmaya ikna etmeye teşvik eder.

Ivar (Alex Høgh Andersen) yakın bir şahısla tekrar bir araya gelir.

VIKINGS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/29/vikings-6x09-foto4.jpg

20-01/29/vikings-6x09-foto1-1580305695.jpg

20-01/29/vikings-6x09-foto5.jpg

"Vikings" (History) 6. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin