Vurgun dizisi final bölümünde neler olacak?

Fox ekranlarının yeni dizisi Vurgun 6. bölümü ile ekran macerasını sonlandırıyor. Vurgun final bölümünde neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Mart 2019 - 14:48
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı ve Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan Vurgun dizisi 6. bölümüyle ekranlara veda ediyor. 

10 yıl önce kendi fabrikasında kendi kardeşi tarafından çıkarılan yangında kilitli kalarak komaya giren Kemal Vardar'ın, hiçbir umut yokken 10 sene sonra mucizevi bir şekilde uyanmasını konu alan Vurgun dizisi, Kemal'in yeni hayatıyla tanışmasını ve o 10 yılda yaşanan değişiklikleri konu alarak izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyordu. 

19-03/12/vugrun-1552388752.jpg

Vurgun dizisi beraberinde onlarca soru ile gelmişti. "Kemal'in kardeşi fabrikayı neden yaktı?","Kemal neden komaya girdi?", "Kemal komadayken Reyhan neden Kemal'in en yakın arkadaşı ile evlenmek zorunda kaldı?", "Vedat neden en yakın arkadaşının eşi Reyhan ile evlendi?","Kerem kimin oğlu?","Reyhan ile Vedat'ın çocuğu mu oldu?" "Asiye ve Vedat'ın sırrı ne?" , "Asiye'nin çocuğunun babası Kemal mi?" gibi ve çok daha fazla soru, izleyicilerin kafasını karıştırıyordu. 

Vurgun final bölümünde neler olacak?

19-03/12/reyhan.png

Vurgun dizisinin final bölümünde: Reyhan işlerin içinden nasıl çıkacağını bilememektedir. Kemal'in kardeşi Turan intihar girişiminde bulunurken, Kemal'in en yakın dostu Kayhan, Kemal'in düşmanının eline düşer. Kemal'in kurtarmaya koştuğu ve son dakikada yetiştiği an, büyük bir restleşmeye tanıklık eder. 

19-03/12/asya.png

Asya'nın Vedat ile bir olarak sakladığı sır da artık ortaya çıkmıştır. Reyhan Vedat'ın itirafıyla, "Sen ne onu düşündün, ne çocuğumu düşündün, ne kendi çocuğumu düşündün. Sen bütün hayatları mahvettin." sözleri ile Asya'yla yüzleşmektedir. 

Kemal, oğlu Kerem hakkındaki gerçekleri nihayet öğreniyor. Kerem'den artık hiç ayrılmak istemeyen Kemal, Vedat'ın Reyhan'ı neyle tehdit ettiğini öğrenmeye çalışıyor. Vedat'ın ise artık Kemal'i görmeye sabrı kalmamıştır. Vedat, "Dünyayı senin başına yıkma vakti geldi" diye Reyhan'a rest çekerken, Reyhan gideceğini söylüyor ancak Vedat'ın onu yine bırakmaya niyeti yoktur. 

19-03/12/vurgun.png

Annesi ile babası sandığı Vedat'ın kavgalarına çok üzülen Kerem, arkadaşı olduğuna inandığı Kemal'den bu konuda da yardım ister. Reyhan ile Vedat arasındaki kavganın nasıl biteceğini Kemal'e soran ve yardım isteyen Kerem, Kemal'in alzheimer hastası olan amcasının, "Baban Kemal nerede?" sorusu ile şaşkınlığa uğruyor. 

Bütün sırların açığa çıkacağı Vurgun final bölümü ile 13 Mart akşamı Fox'ta!

Vurgun dizisinde şimdiye kadar neler oldu?

19-03/12/kerem-be.png

Kemal Vardar, bir gece yarısı aklına işle alakası takılan bir şey nedeni ile fabrikasına gitti. Kemal'in fabrikaya gideceğini bilmeyen kardeşi de kendi hataları yüzünden fabrikayı kundakladı. Yangın sırasında içeride mahsur kalan Kemal kurtarıldığında bilincini kaybetmişti. Komaya giren Kemal, amcasının hastanesinde cihazlara bağlı ve bilinçsiz olarak yaşıyordu. Hastanenin Asya hemşiresi de kendisiyle özel olarak ilgileniyor ve sanki bilinci yerindeymiş gibi sürekli onunla konuşarak umudunu kaybetmiyordu. 

19-03/12/emre-kinay.jpg

Reyhan'ın gizli gizli hastaneye geldiğini gördüğümüz bölümde, Reyhan ile Vedat'ın evli olduğunu da görmüş olduk. Kerem'in doğum gününün gecesinde yaşanan o talihsiz akşamın üzerinden geçen 10 yılın ardından Kemal, ansızın uyandı. Bu mucize birçok felaketi de beraberinde getirecekti. 

Kemal bir an önce oğlu ve eşine koşmak isterken kendisini nelerin beklediğinden habersizdi. O komadayken eşinin en yakın arkadaşı ile evlendiğini gören Kemal'in son tutunacak dalı oğlu Kerem'di ancak Kerem, Vedat'ı babası biliyordu. Bir de Vedat ile Reyhan'ın olduğunu öğrendiği küçük kız çocuğu Kemal'in iyice nefret etmesini sağlarken, Vedat'ın bu geçen sürede Reyhan'a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu gördük. 

Ancak aslında gerçekler çok başkaydı..

19-03/12/reyhan.jpg

Kemal'in komaya girmesinin ardından herkes yıkıma uğramıştı. Ancak bir süre sonra öğrenilen Kerem'in hastalığı durumu daha da kötüleştirmişti. Kerem'in iyileşmesi için bir kardeşe sahip olması ve ondan alınacak örneklerin kullanılması gerekiyordu ancak o çocuk için de Kemal'e ihtiyaç vardı. Kemal'in başhekim olan amcasının ayarlaması ile komada olan Kemal'den alınan spermler Reyhan'a aktarılacak ve Kerem'i kurtaracak bir bebek doğacaktı. Reyhan'ın dikkat çekmeden bunu yapabilmesi için de evli olması gerekiyordu ve Vedat yardım elini uzatarak onunla formalite olarak evlendi. 

Ancak Asya ve Vedat'ın büyük sırrı her şeyi değiştirdi. 

19-03/12/reykem.jpg

Asya, Vedat'ın spermleri ile Kemal'in spermlerini değiştirerek, Reyhan'a Vedat'a ait spermleri verdi. Bu sayede Reyhan'ın kızının babası Vedat olurken, Asya da Kemal'in spermleri ile çocuk sahibi oldu. Bu sır da Vedat'ın ortaya çıkmasından en çok korktuğı sırlardan biri oldu. 

Reyhan'a saplantılı bir şekilde aşık olan Vedat, Kemal'in uyanması ile Reyhan'ı ve Kerem'i kaybetme korkusu ile iyice deliye döndü. Kemal ile eski yakınlıklarını tamamen unutan Vedat'ın tek istediği ise kendisine gelmeyen Reyhan'ın Kemal'e de gitmemesi oldu. 

Vurgun final bölümü fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin