Vurgun Yeliz kimdir?

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Yeliz kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 17:48
Yeni Bölüm

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Yeliz kimdir? Gerçek adı nedir?

Vurgun Yeliz kimdir? 

19-01/28/vurgun-yeliz.png

Vurgun dizisinde Yeliz karakterini Rüveyda Öksüz canlandırmaktadır.

Rüveyda Öksüz kimdir?

19-01/28/ruvoo.png

24 Mayıs 1994 doğumlu olan güzel oyuncu, Miss Turkey 2013 birincisidir. İstanbul’da yaşıyor ve astronomi okuyor. Günlük hayatında okuluyla ilgileniyor. Güzel oyuncu daha önce Ezra dizisinde Gazzeli tıp öğrencisi Ezra karakterini canlandırmıştır. Ardından Sen Benimsin dizisinde Name karakterini canlandıran oyuncu, şimdi de Vurgun dizisinde Yeliz karakteriyle karşımıza çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin