Vuslat dizisi oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi!

Bir süredir büyük bir merakla beklenen dizi dün akşam TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıktı.. Vuslat dizisi oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi!

Nurşah
08 Ocak 2019 - 12:03
Magazin

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar'ın yer aldığı TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi dün akşam izleyici karşısındaki ilk sınavını verdi... Vuslat dizisi oyuncuları ve ekibi ekrana gelen ilk bölümü hep birlikte izledi!

19-01/08/vuslat-oyunculari-ilk-bolum-1546937555.JPG

Vuslat dizisi oyuncuları ilk bölümde birlikteydi!

Sevilen oyuncuların yer aldığı dizi Osmanlı satrancı olarak da bilinen Satranc-ı Urefa oyunu üzerinden insana ait kavramları işleyerek izleyicilerine farklı bir deneyim sunacak. Büyük bir merakla beklenen dizi 7 Aralık 2018 akşamı yani dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısındaydı...

19-01/08/vuslat-oyuncular-ilk-bolum-birlikte.jpg

Büyük emeklerle ortaya çıkarılan Vuslat dizisinin ilk bölümünü ise tüm set ekibi ve oyuncular birlikte izledi... TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticilerinin de katıldığı ilk bölüm etkinliğinde pek çok gazeteci ve davetli de vardı. Dizinin oyuncu kadrosunda  Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Erdem Akakçe, Nurhan Özenen ve Osman Alkaş gibi başarılı isimler yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin