Kadın yeni bölüm ne zaman? Başlangıç tarihi belli oldu!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu dizinin sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. İşte o sorunun cevabı...

Merve Mutlu
08 Ocak 2019 - 13:23
Yeni Bölüm

Her yıl, Ocak ayında 1 haftalık ara veren diziler geçtiğimiz yıl 2 haftalık bir ara verdiler. Bu yıl, ekonomik nedenlerle 3 hafta olmasına karar verilen yeni yıl tatilinin ardından dizilerin ne zaman başlayacağı belli oldu.

"Diziler ne zaman başlayacak?" sorusu son günlerin en çok merak edilen sorularından biri oldu. Bu yıl TRT'de yayınlanan diziler hariç ekonomik nedenlerle 3 hafta ara verilmesi planlanan diğer tüm dizilerin başlangıç tarihi olarak 21 Ocak pazartesi günü belirlendi.

19-01/08/kadin-46.jpg

Fox ekranlarının sevilen ve ödüllü dizisi olan Kadın, ne zaman başlayacağı merak edilen dizilerin başında geliyor. Başrolünde Özge Özpirinççi'nin rol aldığı, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı Kadın dizisinin yayınlanan son bölümü izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Bahar'ın, Sarp'ın ve çocukların evden kaçmaya çalıştıkları sırada ateş alan silahla kimin öldüğü merak edilirken, evden kaçan adamların "kadın öldü" demeleri akıllara Bahar mı öldü yoksa annesi mi sorusunu getirdi.

Kadın son bölümde neler oldu?

19-01/08/kadin.jpg

Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olması. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmadı. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemiyor. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi var; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderiyor. Mahalleye giden adamlar kaçmak üzere olan Bahar, Sarp ve çocukların çıkışının üzerine denk geldiler ve bir silah patlıyor. Adamların "Kadın öldü" sözlerinin üzerine izleyenler merak içerisinde yeni bölümü beklemeye başladı. 

Kadın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fox ekranlarının salı akşamları izleyenleri ekran başına kilitleyen Kadın dizisinin 46. bölümünün yayın tarihi, dizilerin başlayacağı hafta, yani 22 Ocak 2019 Salı akşamı olarak belirlendi. Kadın 46. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı ise henüz bilinmiyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin