Yemekteyiz neden yok? Onur Büyüktopçu açıkladı..

Yemekteyiz neden bugün yok? Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı hakkında açıklama sunucusu Onur Büyüktopçu'dan geldi! Yeni bölüm ne zaman?

Nurşah
08 Ocak 2019 - 13:33
Yeni Bölüm

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Yemekteyiz neden yayınlanmıyor? Yeni bölüm ne zaman izleyici karşısında olacak? Başarılı sunucudan açıklama geldi!

19-01/08/yemekteyiz-yeni-bolum-ne-zaman-1546943008.jpg

Yemekteyiz neden yok?

Hafta içi her gün yeni bir yarışmacının yarıştığı, haftanın son iş günü olan cuma gününde ise haftanın kazananının belli olduğu sevilen ve eğlenceli konsepti ile Yemekteyiz bu sene de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özel kanallarda yer alan dizilerin üç haftalık bir araya girdiği şu günlerde Yemekteyiz yarışma programının yeni bölümleri de yayınlanmadı...

19-01/08/yemekteyiz-neden-yok.jpg

Programın sıkı takipçileri ise yayından kalktığını düşünmeye başlamıştı. Yemekteyiz'in başarılı sunucusu Onur Büyüktopçu'dan hayranlarının yüreğine su serpecek ilk açıklama geldi... Onur Büyüktopçu Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Bizler yeni bölümleri çekiyoruz. YEMEKTEYİZ’in yeni bölümleri ÇOK YAKINDA Tv8’de…

19-01/08/yemekteyiz-bugun-yok-mu.jpg

Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?

Sevilen yarışma programının yeni bölüm yayın tarihi ise henüz belli olmadı ve izleyicilerle paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin