Vuslat Kerem kimdir?

TRT ekranlarının yeni dizisi Vuslat'ın oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Vuslat Kerem kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 14:49
Yeni Bölüm

TRT ekranlarının yeni dizisi Vuslat'ın oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Vuslat Kerem kimdir? Gerçek adı nedir?

Vuslat Kerem kimdir?

19-01/04/vuslat-kerem.png

Anne ve babasını küçük yaşta kaybettikten sonra kan bağı olmayan Korkmazer ailesi tarafından büyütülmüştür. İntikam peşindedir. Çocukluğunda geçirdiği kaza yüzünden bazı geceleri korkarak uyanan ve kazanın etkisi hala üzerinde derinlerde bir yerde acı çeken Kerem tedirgin, dikkatli, zeki, yetenekli fakat bir o kadarda hayata karşı insafsız.

Vuslat dizisinde Kerem karakterini Ümit Kantarcılar canlandırmaktadır. 

Ümit Kantarcılar kimdir?

19-01/04/mit-kantarcilar.jpg

10 Ekim 1987 doğumlu olan başarılı oyuncu, tiyatroya okul tiyatrosu ile başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. 2005'te M.S.M. konservatuvarına girdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ndeki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı. İki Aile, Çakıl Taşları, Pis Yedili, Şehrin Melekleri, Kanatsız Kuşlar dizilerinde rol alan oyuncu Vuslat dizisiyle yeniden ekranlarda.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin