Walking Dead hala zirvede!

7. sezonda yaşadığı reyting düşüşüne rağmen, Walking Dead hala en çok izlenen TV programı oldu.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 11:50
Gündem

Tüm eleştirilere ve hatrı sayılır reyting düşüş oranına rağmen, The Walking Dead bir kez daha en çok izlenen TV programı oldu. AMC'nin şimdiden kült olmuş korku-gerilim dizisi, 4 büyük kanalın ağır toplarına rağmen reyting listelerinde üs sırayı korumaya devam ediyor.

En kötü sezon geride kaldı

7. sezonun bitişi ile, rahatlıkla söylenebilir ki, geçtiğimiz sezon, dizinin en sıkı hayranlarında bire karmaşık duygular bıraktı. Negan'ın soğuk kanlı cinayetleri, Rick'in takımının dağılması ve bir çok diğer konu ile beraber dizinin reytingleri hiç olmadığı kadar düşmüştü. Tüm bu sorunlara rağmen milyonlarca izleyici, diziyi takip etmeye devam ediyordu.

5 senedir üst üste zirvede

Deadline'ın haberine göre, 2016 reyting dataları hesaplandıktan sonra, The Walking Dead 7. sezon listenin en üst sırasında yer aldı. Bu başarı ile dizi, 5 sefer üst üste birinci olmuş oldu. 

İşin diğer yüzünde ise ciddi bir reyting düşüşü var. Bu dikkat çekici kötüye gidiş akıllarda dizinin en dibi görmeden daha ne kadar bu reyting düşüşlerini yaşayacağını getirdi. Hayranların ise 8. sezon için beklentisi yüksek. 

The Walking Dead, 8. sezonu ile 2017'nin sonbaharında ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin