Wanderlust dizisi bugün başlıyor! Wanderlust konusu ve fragmanı

BBC One ve Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Wanderlust dizisi 04 Eylül'de başlıyor. Sezonu altı bölümden oluşacak Wanderlust'un konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar...

BBC One ve Netflix ortak yapımcılığında hazırlanan ilişki draması "Wanderlust04 Eylül akşamı BBC One ekranlarında prömiyerini gerçekleştiriyor.

WANDERLUST BBC VE NETFLIX'E GELİYOR!

İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizi BBC One'daki yayınının ardından İngiltere dışındaki izleyici kitlesine 19 Ekim tarihinde online yayın platformu Netflix aracılığıyla ulaşacak.

İngiliz oyun yazarı Nick Payne'in (Constellations) senaryosunu kaleme alıp; Luke Snellin (The A Word) ve Lucy Tcherniak'ı (The End of the F***ing World) yönetmen koltuğunda göreceğimiz dizide Emmy ve Altın Küre ödüllü aktris Toni Collette (United States of Tara) başrolde yer alıyor.

18-09/04/wanderlust-1-sezon.jpg

"WANDERLUST" KONUSU

Çok kuşaklı bir ailenin karmaşık ilişki ağına odaklanan, insanların nasıl mutlu ilişkiler kurup bu ilişkileri sürdürdüğünü inceleyen, yaşam boyu tek eşliliğin mümkün olup olmadığını sorgulayan dizinin hikayesi; ilişkilerini yeniden değerlendirmelerine neden olan bir bisiklet kazasının ardından Joy Richards (Collette) ismindeki bir terapistin, kocası Alan ile olan ilişkisini canlı tutmaya çalışmasına ve ilişkiyi yeniden ele almasına odaklanıyor.

18-09/04/toni-collette.jpg

Richards'ın ailesi, arkadaşları, komşuları ve müşterileriyle tanıştıkça aşk, şehvet ve yasak arzularla ilgili şaşırtıcı ve ilgi çekici çeşitli hikayelere tanıklık edeceğiz.

Killing Eve ve Doctor Foster dizilerinin arkasındaki Drama Republic'in yapımını üstlendiği Wanderlust'un oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Steven Mackintosh (A Song for Jenny, The Halycon), Zawe Ashton (Fresh Meat), Royce Pierreson (Line of Duty) ve William Ash (The Loch).

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Roanna Benn, Jude Liknaitzky ve Lucy Richer'den oluşuyor.

"Wanderlust" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin