resim yok
14 Ağustos 2013 - 12:24
Magazin

Star TV'nin heyecanla beklenen dizisi The O.C'nin yerli versiyonu 'Medcezir'in setini ziyaret eden Warner Bros yetkilileri, yapım ekibini oyuncu kadrosu ve mekan seçimindeki başarıları için tebrik etti.

 

MERAKLA BEKLENİYOR


Yayınlanan ilk tanıtım videosu ve setinden ilk fotoğraflarla sosyal medya gündemini değiştiren “Medcezir”de oyuncuların yenilenen imajları hayranlarının büyük ilgisini çekti.

 

SOSYAL MEDYADA SES GETİRİYOR


Video ve fotoğraflar, aynı gün sosyal ağlarda defalarca paylaşıldı.

 

''DÜNYA STANDARTLARINDA''


Ay Yapım prodüksiyonu dizinin setini ziyaret eden Warner Bros.’un danışmanları da Eylül'de başlayacak “Medcezir”in setini “dünya standartlarında” diye tanımladı.

Oyuncu seçimi ve hikaye örgüsündeki değişiklikleri çok beğendiklerini ifade eden Warner Bros. yetkilileri, “The O.C” dizisinin Türk versiyonunun en az orijinali kadar ilgi göreceğini düşündüklerini ilettiler.

 

ÇAĞATAY İLE SERENAY BAŞROLLERDE

 

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.Senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

 

KUZEY GÜNEY'DEN İKİ OYUNCU

 

Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın da rol alacağı dizide Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez ve usta oyuncu Can Gürzap da yer alacak. Kuzey Güney'in senaristi Ece Yörenç'in kaleme alacağı Medcezir'e Kuzey Güney dizisinden Şebnem Dönmez ve Hazar Ergüçlü de yer alacak

 

KİM KİMDİR?

 

Çağatay Ulusoy: Yaman
Serenay Sarıkaya: Mira
Can Gürzap: Asım Şekip Kaya (Aşk)
Barış Falay: Selim
Murat Aygen: Faruk
Taner Ölmez: Mert
Şebnem Dönmez: Sude (Asude)
Metin Akdülger: Orkun (Orkunç)

 

 

2013 YILININ EN ETKİLİ İSİMLERİ ARASINDA 5 TÜRK! DETAYLAR BURADA!

 

MEDCEZİR tanıtım videosunu izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin