"Waves Apart" En İyi Belgesel Jüri Ödülü'nün sahibi oldu

Genç yapımcı Mustafa Dağhan, Santa Barbara Uluslararası Film Festivali'nde 'Waves Apart' ile En İyi Belgesel Jüri Ödülü'ne layık görüldü. ABD Kaliforniya'nın sörf kültürüne derinlemesine bir bakış sunan belgesel dikkat çekiyor.

Berfin Sengil
12 Aralık 2023 - 16:34
Viral

Mustafa Dağhan, 'Waves Apart' belgeseliyle Oscar adayı potansiyeline sahip filmlerin gösterildiği Santa Barbara Uluslararası Film Festivali ve Amerikan Belgesel ve Animasyon Film Festivali'nde önemli bir başarıya imza atarak En İyi Belgesel Jüri Ödülü'ne layık görüldü.

Los Angeles'ta yaşayan ve 2022 Öğrenci Akademi Ödülü'ne aday gösterilen genç yapımcı Mustafa Dağhan'ın son belgeseli 'Waves Apart', ABD'nin sörf kültürüne değiniyor.

Santa Barbara Uluslararası Film Festivali ve Amerikan Belgesel ve Animasyon Film Festivali'nde En İyi Belgesel dalında 49. Öğrenci Akademisi Ödülü'ne aday gösterilen film, Cannes Film Festivali Yükselen Film Yapımcıları başlığında En İyi Belgesel Jüri Ödülü'ne layık görüldü.

'Waves Apart' Ne Anlatıyor?

Kaliforniya'nın sörf kültürü içindeki antisemitik tarihi ele alarak seyircilere derinlemesine bir bakış sunuyor. Mustafa Dağhan'ın bu filmi, önemli ödüllerle tanındığı gibi antisemitizmle mücadelede farkındalık yaratma amacını taşıyor. Cannes Film Festivali'nde elde ettiği başarı ve Anadolu Film Festivali'nde kazandığı ödülle de dikkat çeken 'Waves Apart', izleyicilere tarihsel bir perspektif sunmayı hedefliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin