We Are Men için erken karar!

Yeni sezon dizilerinden tutulmayanlar bir bir elenmeye başladı. Sıradaki iptal haberi CBS kanalından!

resim yok
10 Ekim 2013 - 15:46
İptal - Onay

Yeni sezon dizilerinden tutulmayanlar bir bir elenmeye başladı.

 

Sıradaki iptal haberi CBS kanalından!

 

ERKEN İPTAL

Sezonun yeni komedilerinden We Are Men, yayıncı kanal CBS'in aldığı kararla iki bölümünün ardından yayından kaldırıldı.

 

YAYIN AKIŞI DEĞİŞTİ

Jerry O’Connell, Tony Shalhoub, Christopher Nicholas Smith ve Kal Penn gibi isimleri oyuncu bulunduran dizinin yerine bir süreliğine 2 Broke Girls gelecek.

Kanalın uzun soluklu dizilerinden Mike & Molly ise 04 Kasım'da ekranlara geri dönecek. Bu dizi başlayana kadar iki haftalık süre boyunca The Big Bang Theory'nin tekrarları o akşamın zaman dilimini dolduracak.

 

İZLENME ORANLARI

Dizi, yayınlandığı iki bölümünün ardından 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.9 reyting oranı ve 6.01 milyon toplam izleyici rakamlarını yakaladı.

 

Bu rakamlar kanalı memnun etmedi ve dizinin ekran macerası oldukça kısa sürmüş oldu.

 

Bu arada çekimleri tamamlanan diğer bölümlerin ilerleyen zamanlarda izleyicilerle buluşup buluşmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

 

HİKAYESİ

We Are Men'de tek kamerayla çekilen bu komedi dizisinde aşkta attıkları yanlış adımlar sebebiyle yakınlaşan ve arkadaş olan bir apartmanda yaşayan dört bekar adamın hikayesi anlatılıyor.

Grubun en genci olan ve en son dahil olan Carter (Chris Smith) kilisede terk edildikten hemen sonra buraya taşınmıştır ve artık yeniden kız arkadaş edinmeye ve “kardeşler takımı”nın rehberliğinde hayatına devam etmeye kararlıdır.[reklam]

Bu takımdakiler hala kendisini bir kazanova olarak gören ama dört kez evlenip boşanmış olan başarılı orta yaşlı bir tekstil üreticisi Frank Gusso (Golden Globe ve Emmy ödüllü Tony Shalhoub), dünyanın en kötü aldatmasını yaparken yakalanan küçük bir iş sahibi Gil Bartis (Kal Penn) ve ikinci boşanması bitene kadar malını mülkünü saklayan Stuart Strickland’dir (Jerry O’Connell).

Jill (Rebecca Breeds) Frank’in etkileyici kızıdır ve babasının başarısız ilişkilerinden geriye kalan tek olumlu şeydir.

Jakuzileri, havuz başında barbeküleri ve sorgulanabilir tavsiyeleri olan bu adamlar Carter’ı karşı cinse dair bilgelik markalarını yaratmak için kanatlarının altına alırlar.

 

 

DOCTOR WHO'YU DİĞER YAPIMLARDAN AYIRAN FAKTÖRLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin