Westworld 2. sezon yeni isimlerle bomba gibi geliyor!

Westworld 2. sezon yeni isimlerle bomba gibi geliyor! Yeni sezon oyuncu kadrosuna üç isim daha katıldı.

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 14:12
Gündem

İlk sezonuyla Satellite Awards, Critics' Choice Television Award, IGN Awards, IGN People's Choice Award, Art Directors Guild, Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild Awards, Golden Reel Awards ve Saturn Awards gibi çeşitli ödül organizasyonlarınca ödüllendirilen; 2017 Emmy Ödülleri öncesinde kazandığı 22 adaylıkla şimdiden ses getiren HBO'nun bilim-kurgu western'i Westworld dizisinin 2. sezonu öncesi haberler gelmeye devam ediyor.

WESTWORLD'E VIKINGS DİZİSİNDEN TRANSFER!

Yeni sezon oyuncu kadrosuna üç isim daha katıldı: Vikings dizisinden hatırlayacağımız Gustaf Skarsgård ile Tyrant'ta karşımıza çıkan Fares Fares ikilisi sezonun ana oyuncu kadrosuna dahil olurken; Betty Gabriel (Good Girls Revolt) ise tekrar eden bir rolle sezon içinde karşımızda olacak.

17-08/10/westworld-2-sezon-oyuncu-kadrosu.jpg

Oyuncuların rollerine bakacak olursak;

- Gustaf Skarsgård arazide rahat beyaz yakalı bir adam Karl Stand,

- Fares Fares tarafsız bir bakıç açısına sahip teknoloji uzmanı Antoine Costa,

- Betty Gabriel ise yerdeki düzeni yeniden sağlamaya çalışan Maling karakterine hayat verecek.

Üç karakter de kendilerini sezon boyunca tahmin edemedikleri bir ortam içinde bulacaklar.

Gustaf Skarsgård; Floki karakteriyle History Channel'ın tarihi draması Vikings'te rol almaya devam ederken; Fares Fares ise Tyrant'ta Fauzi Nadal rolüyle karşımıza çıkmıştı. Diğer oyuncu Betty Gabriel'i ise son olarak Amazon'un yakın dönemde iptal edilen dizisi Good Girls Revolt'ta izlemiştik.

17-08/10/vikings.jpg

WESTWORLD 2. SEZON OYUNCU KADROSUNA KATILAN DİĞER İSİMLER

Bu isimler yeni sezonda düzenli olarak rol alacak Katja Herbers (The Leftovers, The Americans), Talulah Riley, Louis Herthum ve Neil Jackson (Sleepy Hollow) ile tekrar eden bir rolle dizide görünecek Jonathan Tucker'ın (Kingdom, Hannibal) arasına katılmış oldular.

Dizinin 1. sezon oyuncu kadrosunda ise Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth ve Clifton Collins Jr. gibi isimler yer alıyor.

Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimli filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan Westworld'ün 10 bölümden oluşacak 2. sezonunun ilk fragmanı geçtiğimiz haftalarda Comic-Con etkinliğinde paylaşılmıştı.

WESTWORLD 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik resmi bir duyuru yok ancak yeni sezon bölümlerini 2018'in başlarında izlemeye başlamamız muhtemel görünüyor.

"Westworld" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin