Westworld'den ilk uzun fragman yayınlandı

Yüksek beklentimizin olduğu HBO dizisinin başlangıç tarihi de açıklandı.

Volkan Küçükel
20 Haziran 2016 - 17:16
Yeni Bölüm

Gözümüz aydın! Westworld'den ilk fragman yayınlandı!

Uzunca bir süredir gündemde olan; ekranlara gelip gelemeyeceği, gelecekse de ne zaman izleyicilerle buluşacağı tam bir muamma haline gelen 'Westworld' için yayıncı kanal HBO tarafından ilk fragman ve prömiyeri hakkında ilk bilgi paylaşıldı.

DİZİNİN KONUSU

J.J. Abrams ve Jonathan Nolan'ın (Person of Interest) uygulayıcı yapımcılığında merakla beklenen bir bilim-kurgu drama olan dizinin hikayesi, genel hatlarıyla Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı adlı filmine dayanıyor. Westworld, 'yapay zekanın doğuşu - günahın geleceği ve evrimi hakkında karanlık bir macera, distopyan bir western' olarak tanımlanıyor.

Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions ve Kilter Films'in Warner Bros. Television işbirliğiyle hazırladığı dizinin oyuncu kadrosu birbirinden kaliteli, yetenekli isimlerden oluşuyor:

16-06/20/anthony-hopkins-and-jeffrey-wright-in-westworld1.jpg

Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs), Jeffrey Wright (Boardwalk Empire), Thandie Newton (Rogue), James Marsden (30 Rock), Evan Rachel Wood (Once and Again) ve Ed Harris (The Rock) dizinin başlıca yıldızları arasında yer alıyor.

WESTWORLD NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Jimmi Simpson (Hap and Leonard), Shannon Woodward (Raising Hope) ve Clifton Collins, Jr. (Red Widow) gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin 10 bölümden oluşacak ilk sezonu fragmanın sonunda belirtildiği üzere Ekim ayı içinde başlayacak.

Westworld Fragman:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin