When They See Us Netflix'te 23 milyondan fazla hesaptan izlenerek dikkat çekti!

Meşhur Central Park Beşlisi davası sırasında Amerikan ceza hukuku sisteminde yaşanan çöküşü gözler önüne seren Netflix mini dizisi "When They See Us" son dönemin en popüler yapımları arasına girdi. Netflix dizinin izlenme rakamlarını da açıkladı.

Dijital yayın devi Netflix dünyanın dört bir köşesinden farklı dizileri bünyesine eklemeye devam ederken; zaman zaman belli dizileri dünya çapında büyük ilgi görüp fenomen haline gelebiliyor. "When They See Us" işte bu dizilerden birisi...

Netflix yakın zamanda When They See Us'ın platformdaki en popüler dizilerden biri olduğunu açıklamıştı. Ve rakamlar da ortaya çıktı.

19-06/26/when-they-see-us-dizisi.jpg

WHEN THEY SEE US NETFLIX'İN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDEN BİRİ OLDU!

New York ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran gerçek bir hikayeden uyarlanan; Harlemli beş gencin haksız yere Central Park'taki vahşi bir saldırıyla suçlanmasıyla kendilerini bir kâbusun içinde sıkışıp kalmış bulmasını konu edinen dizi dünya genelinde 23 milyondan fazla Netflix hesabından izlenmiş durumda.

Netflix geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada; 31 Mayıs 2019'dan yani dizinin prömiyerinden itibaren geçen her günde Netflix'in A.B.D.'de en çok izlenen dizisinin When They See Us olduğu bilgisini paylaşmıştı.

Mini dizinin yönetmenliğini, yapımcılığını ve ortak yazarlığını üstlenen Ava DuVernay geçtiğimiz gün Twitter hesabından dizinin izleyici sayısını paylaşırken; "Dünyanın siyah insanların gerçek hikayelerini umursamadığı inanışını kafamda canlandırmak beni hep üzdü. Bu yüzden Netflix, When They See Us'ın dünya çapında 23 milyondan fazla Netflix hesabından izlendiği bilgisini benimle paylaşınca ağladım" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

19-06/26/central-park-five-kahramanlari.jpg

"WHEN THEY SEE US" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Central Park Beşlisi davasının her aşamasında cezai adalet sistemiminin nasıl çöktüğünü gözler önüne seren yapımın her bir bölümünde Central Park'ta Trisha Meili'ye tecavüz etmek suçuyla haksız yere hüküm giymiş Harlemli beş genç Antron McCray, Yusef Salaam, Kevin Richardson, Raymond Santana ve Korey Wise'tan birinin üzerinde yoğunlaşan anlatıma tanıklık ediyoruz.

Hikaye; olayın kahramanlarının ilk sorgulandığı 1989 senesinde başlayıp 2002 yılındaki aklanmalarına ve açtıkları tazminat davasını kazandıkları 2014 yılına kadar uzanan dönemi kapsıyor.

Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Michael Kenneth Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Christopher Jackson ve Joshua Jackson dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

"When They See Us" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin