Whiskey Cavalier 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The Walking Dead'in ardından Whiskey Cavalier ile karşımıza çıkan Lauren Cohan'ın yeni dizisinin 6. bölümünde neler olacak? Whiskey Cavalier 1. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

ABC'nin yeni sezon dizilerinden "Whiskey Cavalier" bu hafta sezonun beşinci bölümü 'The English Job' ile ekranlara geldi.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Londra'daki şüpheli soygunları araştırırlarken Will'in, seksi İngiliz kadın casus Emma ile yakınlık kurması Frankie'yi nasıl yöneteceğini bilmediği beklenmedik hislerle başbaşa bırakır.

Bu arada Jai, Susan ile kimin daha zeki olduğu konusunda bir rekabete girerken; Standish savaş sonrası bunalımıyla ilgili bir durumla baş etmeye çalışır.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Whiskey Cavalier; Dean Lopata'nın senaryosunu kaleme aldığı sezonun 6. bölümü "Five Spies and a Baby" ile 03 Nisan 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Ekip, kaçırılıp alıkonulan bir bebeği ailesine geri döndürmeli ve aynı zamanda insan kaçakçılığı şebekesini de alt etmelidir.

"Whiskey Cavalier" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin