White Famous dizisi iptal edildi!

Showtime'ın yeni komedi dizilerinden White Famous'ın 2. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
30 Aralık 2017 - 15:17
Gündem

Showtime'ın taze komedisi "White Famous" için yolun sonu erken göründü!

WHITE FAMOUS 2. SEZON OLMAYACAK!

Premium kablolu kanal, Saturday Night Live'den tanıdığımız Jay Pharoah'un başrolünde yer aldığı yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan dizisi ile yola devam etmeme kararı aldı. Buna göre White Famous'ın 2. sezonu olmayacak.

15 Ekim'de yayın hayatına başlayan yapım, 10 Aralık'ta ekranlara gelen "Zero F**ks Given" isimli bölümle ilk sezonunu tamamlamıştı. Alınan bu kararla birlikte o bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü haline geldi.

17-12/30/white-famous-poster.jpg

White Famous eleştirmenlerden çoğu negatif farklı yönde eleştiriler alırken; Showtime'ın bir diğer yeni komedilerinden SMILF geçtiğimiz ay yeni sezon onayını almıştı.

WHITE FAMOUS REYTİNGLERDE TAT VERMEDİ

Dizinin online yayın, DVR izlenmesi gibi birçok platformdan gelen izlenme rakamları toplamının 2 milyonun altında (1.8 milyon) kalması iptal kararının alınmasındaki en büyük etken olarak görülüyor.

"WHITE FAMOUS" KONUSU

Jamie Foxx'un iş dünyasında yaşadığı yükselme sürecindeki kişisel deneyimlerine dayanarak hazırlanan ve hikayesi genç, yetenekli ve yükselişteki bir Afro-Amerikalı komedyen Floyd Mooney'e (Pharoah) odaklanan dizide Mooney'in beyaz ünlü olma yolunda ilerleme sürecinde yaşadıkları ekranlara yansıtılıyor.

Californication yaratıcısı Tom Kapinos'un arkasında olduğu projede, Tim Story yapımcı kimliğinin dışında ilk sezonun dört bölümünün yönetmen koltuğunda oturuyor.

17-12/30/white-famous-1-sezon.jpg

Lionsgate TV ve Showtime ortak yapımcılığında hazırlanan; Jamie Foxx'un yürütücü yapımcılığın dışında konuk oyuncu olarak da rol aldığı White Famous'un oyuncu kadrosunda ayrıca Utkarsh Ambudkar, Cleopatra Coleman, Meagan Good, Stephen Tobolowsky ve Michael Rapaport gibi isimler bulunuyor.

Showtime'dan iptal kararı sonrasında henüz bir yorum gelmiş değil.

"White Famous" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin