Wilma Elles'in yeni dizisi belli oldu!

Son olarak Ayça Bingöl'ün başrolünde yer aldığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde yer alan güzel ve tecrübeli Alman oyuncu Wilma Elles, yeni dizi tercihini yaptı.

resim yok
11 Temmuz 2013 - 10:28
Magazin

Son olarak Ayça Bingöl'ün başrolünde yer aldığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde yer alan güzel ve tecrübeli Alman oyuncu Wilma Elles, yeni dizi tercihini yaptı.

 

Yeni adresi FOX


Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un haberine göre gelen bir çok dizi teklifi arasında güzel oyuncu, FOX'ta hafta içi her akşam ekrana gelen "Kahireli Palas" dizisini seçti.

 

Nasıl bir karakteri canlandıracak?

Bu dizide yabancı bir karakter 'Emily'i canlandıracak olan Wilma Elles, dizinin 25. bölümünde oyuncu kadrosuna dahil olacak.

Elles'in kariyeri

Elles'in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı ve oyunculuk ile dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmıştır. 2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D'nin 2010-2013 sezonlarında ekranlara gelen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynamıştır.

Wilma Elles'e, Avrupa Kalite Ödülleri'nde 2011 ve World Consumer Ödülleri'nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Türkiye'yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olmak istemektedir.

Kahireli Palas'ta ne anlatılıyor?

Hıdiv sülalesinden gelen Osmanlı kökenli bir paşanın ailesine nesiller boyu ev sahipliği yapan Kahireli Palas, yeni gelen kiracıları sayesinde entrika dolu oyunlara sahne olacaktır.

Geçmişin sırları ve pişmanlıklarını taşıyan yeni dizi “Kahireli Palas”ta, babasına henüz kavuşmuş bir genç kızın babasını bulduğu anda yitirmesi tüm olayların başlangıcı olacaktır.
[reklam]
Kendi halinde bir genç kız olan Zeynep’e babasından kalan büyük miras, düşmanları ve entrikayı da beraberinde getirecektir. Bu şatafatlı dünyanın tüm sahteliğine rağmen yine de gerçek aşk, Zeynep’in karşısına çıkacak ancak düşmanları kendi amaçları uğruna bu saf aşkı da kirleteceklerdir.

19. bölümde neler olacak?

Alp Sibel’e yaptıklarından dolayı pişman olur.Sibel ve diğer kızlardan özür dilemek ister ve bunun için Zerrin’den yardım alır. Zerrin Alp’e nasıl yardım edecek?

Rezzan yeni şirket için bir açılış gecesi düzenlemek ister. İşe başlayacağını öğrenen Duygu’da açılışa gelmek için Kemal’e baskı kurar. Kemal Duygu’nun açılışa gelmesini nasıl engelleyecek? Açılış için köklü bir değişiklik yapacak mı? Kemal’in sadece Ali ile paylaştığı ve Rezzan’dan sakladığı iş ile ilgili sırrı ne?

Rezzan Gülnihal’in dairesinden evrakları almak için Hüseyin’e bir yalan uydurur ve dairenin anahtarlarını ister. Hüseyin anahtarları verecek mi? Murat’ın Zeynep’e çiçek yolladığını öğrenen Ali’nin tepkisi ne olacak? Emel yaşadığı büyük travmadan sonra,kendini iyi hissetmek için kızı Esra’nın yanına gider. Murat’a gelen tehdit telefonları kimden? Zeynep’e Rezzan’dan gelen telefon O’nu çok şaşırtacak…

 

 

BİR KEZ DAHA AYNI DİZİDE BULUŞUYORLAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin