Wisdom of the Crowd dizisiyle suçları çözme yöntemi değişecek!

The Good Wife yazar ve yürütücü yapımcılarından Ted Humphrey ile Keshet Studios ortaklığıyla hazırlanan Wisdom of the Crowd bir İsrail dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
15 Mart 2017 - 16:03
Gündem

Natalia Tena (Game of Thrones) ve Jake Matthews (Bosch) ikilisi daha önceden Jeremy Piven'ın başrolüne getirildiği CBS'in pilot bölüm siparişi "Wisdom of the Crowd" dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldular.

İSRAİL DİZİSİNDEN UYARLAMA

The Good Wife yazar-yürütücü yapımcılarından Ted Humphrey ve Keshet Studios ortaklığıyla hazırlanan dizi bir İsrail dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanıyor.

"WISDOM OF THE CROWD" KONUSU

Humphrey'in yazarlığını, Adam Davison'ın ise pilot bölüm yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi; kızının cinayetini çözmek için bir milyon zihnin bir taneden iyi olduğu düşüncesinden hareketle son teknoloji ürünü kalabalık ve çok verili bir kaynak merkezi oluşturan karizmatik bir teknoloji yenilikçisi Jeffrey Tanner (Piven) karakteri üzerine odaklanıyor. Bu yeni teknolojik ürün aynı zamanda San Francisco'daki suçların çözülmesinde yöntem olarak yeni bir devrim yaratmayı amaçlamaktadır.

17-03/15/jeremy-piven.jpg

Natalia Tena ve Jake Matthews'ın dizideki rollerine bakalım:

Tena dizinin kadın başrol oyuncusu olarak kadroya adını yazdırdı. Aktris, CrowdSolver'da kontrolü sağlayan ve bu yeni uygulamayı faaliyete geçirmek ve işletmek için Tanner ile birlikte çalışan Sara karakterine hayat verecek.

Game of Thrones'ta Osha ve Harry Potter filmlerinde Nymphadora Tonks karakterleriyle tanıdığımız Tena, BBC'nin The Refugees ve Ambassadors dizilerinde de rol aldı. Aktris yakın zamanda Amar ve As We Like It filmlerinde de boy gösterecek.

17-03/15/natalia-tena.jpg

Jake Matthews ise etik kuralları zorlamaktan hoşlanan ve her şeyi hackleyebilecek yeteneğe sahip teknoloji dehası Tariq karakterini canlandıracak. Tariq, yeni uygulamasını hackleyerek kendisini Tanner'a tanıtmış olacak.

Son dönemde Amazon dizisi Bosch'un 3. sezonunda yinelenen rolle karşımıza çıkan Matthews ayrıca NCIS: Los Angeles, Scorpion ve Legens gibi dizilerde birer bölümlüğüne konuk oyuncu olarak rol almıştı.

17-03/15/richard-t-jones-cbs.jpg

KADRODAKİ DİĞER OYUNCULAR

CrowdSolver ekibine katılmak için görevlendirilen geleneksel bir suç çözücü olan ancak işleri yapmak için teknoloji yollarına alışmak durumundaki dedektif Cavanaugh rolüyle Richard T. Jones ve Tanner'ın yeni suç çözme uygulamasının baş programcısı Josh rolüyle Blake Lee dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Dizinin yapımcı kadrosunda Ted Humphrey, Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Dror Mishani, Shira Hadad ve Adam Davidson yer alıyor.

"Natalia Tena - Game of Thrones":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin