Wolfblood 5. sezon onayını aldı

Fantastik dizi ile bir sezon daha...

Volkan Küçükel
08 Haziran 2016 - 23:44
İptal - Onay

Wolfblood'un yaratıcısından dizinin takipçilerine güzel haber! Yayıncı kanal CBBC, diziyi bir sezon daha devam ettirme konusunda onayı verdi.

Bu sene başlarında ekranlara gelen dördüncü sezonun hikayesi Stoneybridge dışına taşınmış ve birçok kilit karakter bu hikayede yer almamıştı. Bobby Lockwood (Rhydian), Kedar Williams-Stirling (Tom) ve Louisa Connolly-Burnham (Shannon) diziden ayrılan isimler olmuşlardı.

Dizinin yazarı Debbie Moon, bu hafta sonu Hay Festival'da hayranların cevap bekleyen sorularını aydınlattı ve Wolfblood'un 5. sezon için kesinlikle geri dönüş yapacağının müjdesini verdi.

YENİ SEZON 2017'DE

Kendi bloğunda Hay Festival değerlendirmelerini kaleme alan Moon, Wolf Blood'un geleceğine de değinerek "Bir süredir senaryo çalışmalarını sürdürüyoruz. Ekim 2016'da yeni sezon çekimlerine başlamayı, 2017'nin başlarında ise sezon bölümlerini izleyicilerle buluşturmayı umuyoruz. Dizinin cesur dünyasına daha fazla macera getirmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

16-06/08/10350176-low_res-wolfblood.jpg

Wolfblood'un geride bıraktığımız sezonunda Imara (Michelle Gayle), TJ (Louis Payne), Matei (Jack Brett Anderson), Emilia (Sydney Wade) ve Selina (Rukku Nahar) gibi yeni karakterlerle tanışmıştık.

Dizi, ekran macerasına başladığından bu yana British Screenwriters' Awards, British Academy Children's Awards, Banff Rockie Awards ve Royal Television Society Awards gibi organizazyonlardan ödüllerle dönmeyi başarmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin