Ya Çok Seversen 12. Bölümde güzel anlar yaşandı! Ateş kardeşlerinin velayetini kaybedecek mi?

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Ya Çok Seversen'in 12. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ya Çok Seversen'in 12. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 13. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Ya Çok Seversen reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Eylül 2023 - 09:49
Kültür Sanat

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi Ya Çok Seversen 12. bölümüyle ekrana geldi.

YA ÇOK SEVERSEN 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ateş ve Leyla çocuklara da iyi gelsin diye hep birlikte tatile çıkarlar. Otelde onları balayı için geldikleri düşünülür.

23-09/21/ya-cok-seversen-12-bolum-8.jpg

Bu tatilde arkadaş olma kararı alırlar. Birbirlerine aşık oldukları için bu durum onları oldukça zorlar.

23-09/21/ya-cok-seversen-12-bolum-7.jpg

Ateş, Firuze’nin Leyla’nın yıllardır aradığı annesi olduğunu öğrenir.

23-09/21/ya-cok-seversen-12-bolum-6.jpg

Ya Çok Seversen yeni bölümü ile 30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin