Ya Çok Seversen ekibi Arka Sokaklar’a selam çaktı... Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 9. bölümünde Arka Sokaklar mesajı verilecek. Peki Ya Çok Seversen'in 8. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Ya Çok Seversen reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Ağustos 2023 - 14:32
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan çok izlenen dizisi Ya Çok Seversen artık cumartesi akşamları seyircisi ile buluşacak.

23-08/29/ya-cok-seversen.jpg

Dizinin merakla beklenen yeni bölüm tanıtımında Arka Sokaklar detayı dikkat çekti. Mert’in ‘’Ben yıllardır Arka Sokaklar seyrediyorum ama böyle bir hikaye görmedim…’’ cümlesi dizinin hayranları tarafından beğeni ile karşılandı.

23-08/29/arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar, 18'inci sezonu ile 1 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin