Yabani 25. Bölümde Yaman ve Alaz'ın zekice planı Zafer Demirhan'ı köşeye sıkıştırdı!

NOW ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 25. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 25. bölümde neler yaşandı? Yabani 26. bölümde neler olacak? Yabani 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
06 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani 25. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman, kendisinin ve aynı zamanda Cesur’la Asi’nin sokaklarda geçen çocukluk yıllarındaki travmaların baş sorumlusunun burnunun dibinde olduğunu anlar. Sevdiği insanları geçmişten gelen bu hayaletten korumak zorundadır.

Bu hayaletle tek başına yüzleşmeli, Asi ve Cesur’u uzak tutmalı, Rüya’yı tehlikeye atmamalıdır. Fakat hedefine yaklaştıkça, tehlikenin aslında hepsine ne kadar yakın olduğunu fark eder.

Serhan’ın bu adamla bir bağlantısı olduğunu fark etmesi, işleri bambaşka bir boyuta taşır. Gerçekten de Yaman ve arkadaşları için cehennemin kapıları aralanmaktadır.

Bu yeni ama aslında eski düşman, Yaman’la Alaz arasındaki bağı da kuvvetlendirir. Geçmişte yaşananların Asi’de nasıl izler bıraktığını anlayan Alaz, artık reddedemediği aşkına daha da sıkı sarılır. Fakat Asi’nin kalbinde açtığı yaraları onarmak kolay değildir ve kendi hataları, Asi’yi tehlikenin göbeğine doğru itmektedir.

Deniz hakkında ortaya çıkan gerçekleri kabullenmek Güven ve Özge için kolay olmaz. Ancak Özge’ye içine düştüğü imkansız bir durumda yardım eli Neslihan’dan uzanır. İki kadın hem aşkları hem annelikleriyle sınanmaktadır. Ve içlerinden birinin artık geri çekilmeyi bilmesi gerekecektir.

Yabani 26. Bölümüyle 12 Mart Salı saat 20.00’de NOW’da!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin