Yalaza 2. Bölüm yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Bir Osman Sınav dizisi olan Yalaza heyecanla beklenen sezon dizileri arasındaydı.Yalaza 2. Bölüm yayınlandı mı? Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü oldukça sevildi. Herkesin hayatından bir sahne yakalayan Yalaza'da yeni bölümde neler olacak?

Berfu Gürle
22 Eylül 2017 - 14:54
Gündem

Osman Sınav'ın yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği dizi Yalaza, 49 yaşında hayatından pek memnun olmayan bir adamın hayatını konu almaktadır. İlk bölümü ile ilgi gören dizide usta oyuncuların varlığı izleyiciye neşe katıyor. Yalaza 2. Bölüm yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin kadrosunda Sinan Albayrak(İbrahim Akartürk), Didem Balçın(Alev Yanardağ), İpek Tuzcuoğlu(Nalan İnce), Hasan Kaçan(Settar Gönlübol), Kadir Çöpdemir(Santral) ve Erol Aksoy(Faik Akartürk) yer alıyor.

17-09/22/yalaza.jpg

Yalaza Dizisinin Konusu Nedir?

49 yaşında Adapazarı-Taraklı'da yaşayan İbrahim Akartürk marangozluk yapmaktadır. 5 çocuğu bulunan Akartük'ün 4 kızı birde afacan oğlu vardır. Huysuz, bunamaya başlamış babası ve pek sevmediği damatlarından başka bir sıkıntısı olmayan İbrahim'in birgün hayatı değişir. Yaklaşık 10 yıldır karısını kaybetmiş İbrahim evlatlarını kendisi büyütmüş ve tüm sıkıntılara göğüs germiştir. Hem babası hem çevresi bu haline üzülüp baskı kurmuş özünde iyi insan olan Nalan ile evlenmesini istemişlerdir. Nalan ev işlerine ve yemek yapmaya çok düşkün İbrahim'i çok seven bir kadındır. Lakin İbrahim'in Nalan'a karşı bir sevgisi yoktur. 

İbrahim'in hayatını değiştirecek olayada Nalan'ın yaptığı yemek vesile olur. Yemeğin içindeki mantar sebebiyle alerjik reaksiyon yaşayıp kısmı felç yaşayan İbrahim bu sayede hayatının aşkı ile karşılaşır. Ve işler karmakarışık bir hale girer.

İzleyiciyi kahkaha tufanına sokacak heyecan dolu dizi her Cumartesi saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında...

Yalaza 1. Bölüm Fragmanı 

İLGİLİ İÇERİK
 

Yalaza 2. Bölümde neler olacak?

Nalan'nın İbrahim'i kaybetme korkusu, Alev'in çıkagelmesiyle artar. Ne yapacağını bilemeyen Nalan İbrahim ile Alev'i yakında izleyecektir. İbrahim ise eski aşkı Alev ile kaybettiği seneleri telafi etmek için elinden geleni yapacak ve eski günleri Alev'e hatırlatmaya çalışacaktır.

Yalaza 2. Bölüm Fragmanı

İLGİLİ İÇERİK
 

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin