Yalı Çapkını 21. Bölümüyle ekrana dönüyor! Ferit Seyran'a aşkını itiraf mı ediyor?

Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 21. bölümünden fragman yayınlandı. Peki Yalı Çapkını'nın 21. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 20. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 21. bölümünde Seyran ve Ferit aynı yatakta!

Volkan Usta
22 Şubat 2023 - 09:08
Kültür Sanat

Yaşanan deprem felaketi sonrası bir süre ekran hayatına ara veren Yalı Çapkını bomba bir bölümle dönüyor. Yayınlanan 21. bölüm fragmanında Halis Ağa öğreniklerinden sonra yalıyı tam anlamıyla kırıp geçirirken, Ferit ve Seyran arasında sıcak rüzgarlar esecek. İşte detaylar!

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Son bölümün ardından Halis Ağa ve Seyran'ın konuşması gerçekleşir. Seyran tüm gerçekleri Halis Ağa'ya anlatır.

23-02/22/yal1.jpg

Halis Ağa tüm bu yaşananlar için Seyran'dan özür dilerken, evdekilerin bu olan biteni bildiğini de öğrenince kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

23-02/22/yal5.jpg

Bu arada Pelin ile buluşan Seyran artık tüm herşeyin konuşulması gerektiğini düşünür. Pelin'e açıkça artık Ferit'in peşinde dolanmaması gerektiğini ve bu ilişkiyi tamamen bitirmesi gerektiğini anlatır.

23-02/22/yal9.jpg

Ferit ise dedesiyle zorlu bir konuşma yapacaktır. Hem Ferit hem de Seyran "kimse bize evlenirken fikrimizi sormadı" diye yakınırken bu konu Halis Ağa'nın bir hayli gücüne gider.

23-02/22/yal4.jpg

Bu olaylar yaşanırken Ferit ve Seyran arasında sıcak rüzgarlar esmektedir. Seyran'ın "beni gerçekten sevdiğine beni inandırman gerekecek" sözleri üzerine Ferit'in "seni seviyorum" demesi bölümün bomba anlarından olacak.

23-02/22/yal7.jpg

YALI ÇAPKINI 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı, soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

23-02/22/adsiz-1677047783.jpg

Yalı Çapkını 24 Şubat Cuma saat 20.00'de STAR'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin