Yalı Çapkını 48. Bölümde Seyran ve Pelin karşı karşıya geldi! SeyFer aşkı bitti mi?

Star'ın başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı sevilen dizisi Yalı Çapkını 48. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yalı Çapkını 48. bölümde neler yaşandı? Yalı Çapkını 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 49. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
02 Aralık 2023 - 09:45
Kültür Sanat

Star'ın OGM Pictures imzalı fenomen dizisi Yalı Çapkını 48. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde neler olacak? İşte yaşananlar!

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğünde yaşananlardan sonra Seyran; içindekileri herkese dökerek yalıdan ayrılır. Ferit, onu durdurmaya ve geri döndürmeye çalışır ama çabası sonuçsuz kalır. Kazım ve Halis Ağa arasındaki gerilim tırmanırken; Nükhet; Şehmuz'un evinde ve planının işlemesinden dolayı çok mutludur.

Orhan ve Gülgün arasındaki ipler tamamen kopma noktasına gelir. Halis Ağa; Kazımları yalıdan kovar ve Ferit'ten Seyran da kararını verip gitmişken çocuğuna sahip çıkmasını ister.

Kaya'nın ise Suna'yı kaybetmeye niyeti yoktur ve onu kazanmak için harekete geçer. Suna ise radikal bir hamlede bulunur. Seyran; okuluna sığınırken hem Ferit'i hem de tüm yaşadıklarını geride bırakmaya kararlıdır.

Yalı Çapkını yeni bölümüyle Cuma günü Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin