Yalı Çapkını dizisine bir isim daha dahil oluyor! Hangi ünlü oyuncu diziye katılacak?

Star'ın reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda gün geçmiyor ki bir olay karakter daha diziye katılmasın. Gelecek bölümlerde diziye katılacak isim Defne karakterinden daha beter çıkacak gibi gözüküyor. Peki Yalı Çapkını dizisine hangi oyuncu katılacak? Yalı Çapkını dizisine katılacak oyuncu hangi karakteri canlandıracak? Yalı Çapkını'nın 16. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını 17. bölümde neler olacak? Fırat Çelik kimdir?

Volkan Usta
06 Ocak 2023 - 22:48
Kültür Sanat

Star'ın OGM Pictures imzalı dizisi Yalı Çapkını zengin oyuncu kadrosuna oyuncu katmaya devam ediyor. Gelecek bölümlerde diziye katılacak bir isim ise ortalığı fena karıştıracak gibi gözüküyor. İşte detaylar!

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı diziye başarılı bir oyuncu daha dahil oluyor. Bu hafta diziye dahil olan Mine Tugay'ın arkadaşı Efe karakteride diziye önümüzdeki bölümde gelecek.

23-01/06/640xauto.jpg

Yurt dışından gelen Efe, dizide ortalığı fena karıştıracak. Efe karakterini ise başarılı oyuncu Fırat Çelik canlandıracak. Öğrenilen bilgiye göre Efe'nin diziye dahil olmasıyla 5 bölüm projede kalması planlanıyor.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin