Yalı Çapkını dizisine bomba oyuncular katılıyor! Hangi ünlü isimler diziye girecek?

Star'ın başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisine ortak yapım şirketi OGM Pictures imzalı Ömer'den misafir oyuncular geliyor. Peki Yalı Çapkını dizisine hangi oyuncular katılacak? Ömer dizisinden Yalı Çapkını'na dahil olacak oyuncular kimler? Ömer dizisinden Yalı Çapkını dizisine geçiş yapacak oyuncular hangi dizinin hangi bölümüne katılacaklar? Selahattin Paşalı kimdir? Barış Falay kimdir?

Volkan Usta
12 Ocak 2023 - 11:38
Kültür Sanat

Geçtiğimiz yıllarda ortak yapımların kendi dizileri arasında yapılan oyuncu geçişine Yalı Çapkını dizisi de dahil oluyor. İşte detaylar!

Geçtiğimiz yıllarda Çukur ile Çarpışma dizileri arasında keza, Ulan İstanbul ile Şerefe Meselesi gibi daha bir çok dizi arasında şahit olduğumuz oyuncu geçişlerinin belki de en son örneğini Yalı Çapkını'nda göreceğiz. Daha önce OGM'nin Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de gerçekleştirdiği bu misafirliği iki yapımın severleri beğeniyle izlemişti. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını'nda da seyirciyi bu yüzden büyük bir sürpriz bekliyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan projeye yapım şirketinin yeni başlayan dizisi Ömer’in oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı “Reşat” ve “Ömer” karakterleriyle konuk oluyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin